[font='Open Sans', sans-serif]Uzun süredir forumdaki twrp 2.8 ile kullandığım tablete forumdaki twrp 3.0 kurdum. Fakat adb sideload gibi nedenlerden dolayı eski recovery flashlarken işlem tamamlanmadan hata verdi ve sp flash tool kapandı. Şu an tableti bilgisayara bağladığımda algılama sesi çıkıyor ama ne stock rom flashlama yapabiliyorum ne de TWRP girebiliyorum. [/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Tablet ne açılıyor ne de şarj ışığı yanıyor. [font='Open Sans', sans-serif]En ufak bir tepki yok.[/font][/font]
[font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]Forumdaki stock rom'ları indirip denedim, algılatamadım. Bildiğiniz herhangi bir çözüm var mı acaba?[/font][/font]
[font=Open Sans, sans-serif]Bu konuda ne yapabilirim.[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Tablet ne açılıyor ne de şarj ışığı yanıyor. [font='Open Sans', sans-serif]En ufak bir tepki yok.[/font][/font]
[font='Open Sans', sans-serif][font='Open Sans', sans-serif]Forumdaki stock rom'ları indirip denedim, algılatamadım. Bildiğiniz herhangi bir çözüm var mı acaba?[/font][/font]
[font=Open Sans, sans-serif]Bu konuda ne yapabilirim.[/font]