Boringer' Alıntı:5 dk önce tablette nette gezerken tablet %32 şarjda kapandı.Recoverye girip sistem güncellemesi yaptı kendi kendine şimdi General Mobile yazısı dönüp duruyor.
Not:Tablet rootlu değil,TWRP de yok
Berkcanyazili' Alıntı:
Kardeş Babam Öğretmen Ona da Bu Tabletten Verilmişti Aynı Sorun Bizde de Var Sıkıntı Nedir?
Boringer' Alıntı:Berkcanyazili' Alıntı:Kardeş Babam Öğretmen Ona da Bu Tabletten Verilmişti Aynı Sorun Bizde de Var Sıkıntı Nedir?
Kardeşim benimde bir bilgim yok ama bazı tabletlere bi update verildi o da tableti bootlopa soktu.
@"Berkcanyazili" kardeş peki babanın tabletinde hiçbir oynama falan yaptınmı root,clean master,twrp vb.?
azwa' Alıntı:arkadaslar diger arkadaslarımla konustum tablette hiç işlem yapmayanlarda sorunsuz guncelleme olmus bende az once stock rom kurdum seri no falanda sılınmedi daha oncede kurmustum siimdi hiçbir işlem yapmadan guncellemenın yuklenmesını beklıycem
Berkcanyazili' Alıntı:azwa' Alıntı:arkadaslar diger arkadaslarımla konustum tablette hiç işlem yapmayanlarda sorunsuz guncelleme olmus bende az once stock rom kurdum seri no falanda sılınmedi daha oncede kurmustum siimdi hiçbir işlem yapmadan guncellemenın yuklenmesını beklıycem
Kardeş Ben Yazılım da Hiç Oynama Yapmamıştım İlk Günkü Gibi Orjinal Ama Bizde Niye Öyle Oldu Açılış Animasyonu Dönüp Duruyor..