tabletim general mobil yazısı geldi gitimiyr kaldı böyle ne yapacagım yardım eder misiniz
I iemres Kayıtlı Üye 9 Ağu 2016 #1 tabletim general mobil yazısı geldi gitimiyr kaldı böyle ne yapacagım yardım eder misiniz
R Robin919 Kayıtlı Üye 9 Ağu 2016 #2 Cvp: etab 5 kapama ses acma kisma tuslarina basili tut GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: etab 5 kapama ses acma kisma tuslarina basili tut GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
I iemres Kayıtlı Üye 9 Ağu 2016 #3 Cvp: etab 5 sarjı bitti en eski getirdim kardeş tamam saol ginede Robin919' Alıntı: kapama ses acma kisma tuslarina basili tut GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... sarjı bitti eski haline getirdim de bakalım sarja takdım biraz dolsun yinede tşk ederim
Cvp: etab 5 sarjı bitti en eski getirdim kardeş tamam saol ginede Robin919' Alıntı: kapama ses acma kisma tuslarina basili tut GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... sarjı bitti eski haline getirdim de bakalım sarja takdım biraz dolsun yinede tşk ederim
R Robin919 Kayıtlı Üye 9 Ağu 2016 #4 Cvp: etab 5 np GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi