Hayır Daha YokAdmin
Etab 5 için Pubg mobile yükleyen veya yüklemeyi bilen varsa yorum atabilir mi?
Pubg Mobile için çalışan ROM varsa yorum atabilirmisiniz.?
Arkadaşlar e tab 5 beşte ekran kalibrasyonu için her yolu denedim ama olmadı sizin bir bildiğinizi var mjHayır Daha Yok
hangi romda oynanıyor?Sadece pubg mobile lite oynanabiliyor oda vpn çalıştıran romlarda oluyor
Ama bir Yolu varArkadaşlar Tabletin Grafik İşlemcisi Deskteklemiyor Ondan Açmaz
Ama bir Yolu varArkadaşlar Tabletin Grafik İşlemcisi Deskteklemiyor Ondan Açmaz
O yol ne lanArkadaşlar Tabletin Grafik İşlemcisi Deskteklemiyor Ondan Açmaz
[automerge]1572189709[/automerge]
Ama bir
Ama bir Yolu var
[automerge]1572189714[/automerge]
Ama bir
Ama bir Yolu var
Knk GLTools APK yükle Rootlu cihaza Kur - sonra Pubg mobile yi seç - en üste Aktif et- Aşağıya İnip Fake GPu yqzcak onu aç -onun altında Fake GLversion yqzcak oraya OpenGL ES 3.0 yazO yol ne lan
GLSTOOL u biliyorumKnk GLTools APK yükle Rootlu cihaza Kur - sonra Pubg mobile yi seç - en üste Aktif et- Aşağıya İnip Fake GPu yqzcak onu aç -onun altında Fake GLversion yqzcak oraya OpenGL ES 3.0 yaz
Hocam KitKat Diğer Sistemlere Göre Farkli Bir işleve sahip diye biliyorum Ben costum rom attım Denedim Pubg yi Açtım Ama KasiyorduGLSTOOL u biliyorum
ancak 1-2 hafta once call of duty mobile kurdum glstooldan en yüksek ayarları yaptım olmadı pubgdede olmaz diye denemedim
ama ozaman kitkat stock rom kullanıyordum
TABLET ÇÖKTÜ Bİ DÜZELTİM DENEYEÇEĞİM
Teşşekür yanında az kalır Sana minnettarım bir deneyeçeğim Grafikleri ekstradan programla kısarım kasmazHocam KitKat Diğer Sistemlere Göre Farkli Bir işleve sahip diye biliyorum Ben costum rom attım Denedim Pubg yi Açtım Ama Kasiyordu
Bro etab 5 düşük bir cihazAdmin
Bende de açmıyor var mı çalışan?Admin