Etab 5 en stabil şarj iyi giden Nougat rom nedir
Mokee yi önerebilirim hem en iyi giden hemde hatası az olan lineageos ile aynı seviyede
Rom açılmıyor doğru yükledim
Yanlış yüklemişsinizdir.Rom açılmakda yada eksik inmişdir
Lolipop romlar oluyor Nougat romlar olmuyorYanlış yüklemişsinizdir.Rom açılmakda yada eksik inmişdir
Yeniden başlat,olmazsa 5 kez yeniden başlat her yeniden başlattıkddan sonra kontrol et,o da olmazsa ekranı sil,o da olmazsa elini yıka öyle dene o da olmazsa kalibrasyon yapKARAHASAN7728 yüklemeyi hallettim dokanumatik çalışmıyor onun için ne yapabilirim
Mokee[7.1.2] for Etab5 yükledim.Sonra kurulumu yaptım 10 dakika çalıştı sonra ekran dokunmatiği gitti otg ile mouse takıyım diyorum onunda görmüyorum başka ne yapmalıyım ve kalibrasyonu nasıl yapabilirimYeniden başlat,olmazsa 5 kez yeniden başlat her yeniden başlattıkddan sonra kontrol et,o da olmazsa ekranı sil,o da olmazsa elini yıka öyle dene o da olmazsa kalibrasyon y
KARAHASAN7728Mokee[7.1.2] for Etab5 yükledim.Sonra kurulumu yaptım 10 dakika çalıştı sonra ekran dokunmatiği gitti otg ile mouse takıyım diyorum onunda görmüyorum başka ne yapmalıyım ve kalibrasyonu nasıl yapabilirim
Mokee[7.1.2] for Etab5 yükledim.Sonra kurulumu yaptım 10 dakika çalıştı sonra ekran dokunmatiği gitti otg ile mouse takıyım diyorum onunda görmüyorum başka ne yapmalıyım ve kalibrasyonu nasıl yapabilirim
Forumda ekran kalibrasyonu yapma diye konu vardı