Background
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar başlıklıktada belirttiğim gibi etab 4 deki Türk Telekom DNS nasıl başka bir DNS ile degistirebilirim kalıcı olarak lütfen yardım edin .
Teşekkür ederim fakat işe yaramadı :'(Merhaba. build.prop'un en altına şunları ekleyin;
Kod:net.rmnet0.dns1=8.8.8.8 net.rmnet0.dns2=8.8.4.4 net.dns1=8.8.8.8 net.dns2=8.8.4.4
O zaman program ile halledilir o. Root lazım. Forumda rootlu stock rom var. Programın adı; OverrideDNS.Teşekkür ederim fakat işe yaramadı :'(
Programla halletmeyi biliyorum(root var bu arada) zaten bende programa ihtiyaç olmadan default DNS yi değiştirmek için demiştim jarlarla alakalı falan biliyorsanız diye.O zaman program ile halledilir o. Root lazım. Forumda rootlu stock rom var. Programın adı; OverrideDNS.
Programla halletmeyi biliyorum(root var bu arada) zaten bende programa ihtiyaç olmadan default DNS yi değiştirmek için demiştim jarlarla alakalı falan biliyorsanız diye.
Bu şekilde olması gerekirdi.Merhaba. build.prop'un en altına şunları ekleyin;
Kod:net.rmnet0.dns1=8.8.8.8 net.rmnet0.dns2=8.8.4.4 net.dns1=8.8.8.8 net.dns2=8.8.4.4
Bu şekilde olması gerekirdi. :emoji_slight_smile:
Ne tabletmiş arkadaş. MEB yatırım yapmış.Tabletin ilk dağıtıldığı zamanı hatırlattınız bana bu konu ile. Az uğraşmamıştım DNS değiştirmek ile program kullanmadan. Build.prop ile değiştirmek işe yaramıyor çünkü daha derinlere gömülmüş DNS nasıl yapmışlar bilmiyorum, bunun gibi bir de bluetooth ile apk dosyası almama sorunu var o da ancak xposed modülü ile çözülebilir başka bir çözüm bilmiyorum jar dosyaları ile alakalı olabilir.
Ne tabletmiş arkadaş. MEB yatırım yapmış.
CM olayı çok zor ya tabletin kaldırabileceğinden şüpheliyim ^_^ exynos işlemci sağolsunHalen CM derlemeye çalışıyorum, kaç yıl geçti aradan yapılabilen bir şey yok fazla.
Terminalden kod giriyorum Kod:Tabletin ilk dağıtıldığı zamanı hatırlattınız bana bu konu ile. Az uğraşmamıştım DNS değiştirmek ile program kullanmadan. Build.prop ile değiştirmek işe yaramıyor çünkü daha derinlere gömülmüş DNS nasıl yapmışlar bilmiyorum, bunun gibi bir de bluetooth ile apk dosyası almama sorunu var o da ancak xposed modülü ile çözülebilir başka bir çözüm bilmiyorum jar dosyaları ile alakalı olabilir.
CM olayı çok zor ya tabletin kaldırabileceğinden şüpheliyim ^_^ exynos işlemci sağolsun
[doublepost=1497396209,1497395906][/doublepost]
Terminalden kod giriyorum Kod:
setprop net.dns1 <birincil DNS sunucusu>
setprop net.dns2 <ikincil DNS sunucusu>
bide shortcut yaptım bu şekilde hallediyorum :emoji_slight_smile:
Bakıcam hocam teşekkürlerFena taktik değil, alternatif bir yol bu da. Ve ilgileniyorsan etab4 e portladığım PAC-MAN Rom ve Slim Bean'e göz atabilirsin. Birkaç dk'ya yüklemiş olurum.
hocam sitede var mı rootlu stock rom. bana lazım hocam ama ben bulamadım sitede. paylaşabilir misin acaba.O zaman program ile halledilir o. Root lazım. Forumda rootlu stock rom var. Programın adı; OverrideDNS.
[AROMA][4.2.2][STOCK]JELLYBEAN ROM FOR ETAB4 by Kronoshocam sitede var mı rootlu stock rom. bana lazım hocam ama ben bulamadım sitede. paylaşabilir misin acaba.
Teşekkür ederim.