Benim telefon 4gb lik. Data partition az geldigi icin 2.46gb a cıkartınca geriye dahili sdcard 100mb kaldı. Bircok romda bu bir sıkıntı cıkarmıyor ama birtek bunda isler birbirine karısıyor. Sanırım olay boot.img de bitiyor. Fstab dosyalarıyla oynadım biraz ama ne yazarsam yazayım sanırım asıl degerler boot dan geliyor. Rom sizin tarafınızdn yapılmıs sanırım cunku root ta orochi ve turkdevs.com klasorleri var. Telefon menulerinden asil kullanılacak kayıt yerini sd kart ext olarak bile secsem birsey degismiyor. Camera themesmanager illaki internalsd ye gidiyor. 100mb doldumuda artık ne foto ne thema nede prg yukleniyor.
Flashtool ile başka bir base rom yükledim, 4pda dan alıyorum romları genelde, sizin romlar discovery için direkt kullanılabilirmi bilmiyorum, kullandığım rom samsung portuydu, bunda hafıza ile ilgili bir sorun yaşamadım.
Ama şimdide Themes programı default temayı değiştiremiyor, tema uygulandı diyor ama değişen hiçbirşey yok.
Bir yolu varmı, bu romu foto kamerası harika olduğu ve temaları için istiyordum.