Sorunların çoğunu fixledim.Sorun hala devam ediyorsa cwmden güzelce temizlik yap ve romu kur.Büyük ihtimal düzelecektir.ilhanemin' Alıntı:maalesef sist arayüzü durdu diyip kalıyo
FrozeNNN' Alıntı:Sorunların çoğunu fixledim.Sorun hala devam ediyorsa cwmden güzelce temizlik yap ve romu kur.Büyük ihtimal düzelecektir.ilhanemin' Alıntı:maalesef sist arayüzü durdu diyip kalıyo
Shedinja' Alıntı:Hocam wipe temizliklerini yaptıktan sonra direkt v2 mi kurucaz yoksa önce v1 sonra v2 mi? LegendV12 yüklü şu an.
kutay35' Alıntı:v1 i kurmak gerekiyormu
V12ye göre nasıl hocam? Oyun içinde ss almama, messengerda baloncuklara tıklayamama, kamera odaklama sorunları falan yaşıyorum v12de de. Cevap verirseniz sevinirim.Shedinja' Alıntı:Hocam wipe temizliklerini yaptıktan sonra direkt v2 mi kurucaz yoksa önce v1 sonra v2 mi? LegendV12 yüklü şu an.
Lakedaimon' Alıntı:V12ye göre nasıl hocam? Oyun içinde ss almama, messengerda baloncuklara tıklayamama, kamera odaklama sorunları falan yaşıyorum v12de de. Cevap verirseniz sevinirim.Shedinja' Alıntı:Hocam wipe temizliklerini yaptıktan sonra direkt v2 mi kurucaz yoksa önce v1 sonra v2 mi? LegendV12 yüklü şu an.
Cem Koçer' Alıntı:Hocam iyi gunler yanlis birsey soyluyorsam affola bilgisayara usb baglaninca depolamak icin dokunun diyor dokunduktan sonra ise sistem durdu hatasi aliyorum bunun çözümü nedir acaba simdiden tesekkurler
kutay35' Alıntı:rom tam anlamıyla lolipopmu yoksa kitkata mı portladınız hocam
FrozeNNN' Alıntı:Yakında v3 geliyor beklemede kalın :rool: