SeLimYuce' Alıntı:Eline sağlık rom güzel olmuş.Benim için tek sorun yazı fontu olmuş, yazı fontunu nasıl değiştirebilirim ?
EDİT: Değiştirdim..
hanedan43' Alıntı:SeLimYuce' Alıntı:Eline sağlık rom güzel olmuş.Benim için tek sorun yazı fontu olmuş, yazı fontunu nasıl değiştirebilirim ?
aksine yazı font çok güzel olmuş.
rica etsem yazı fontunu paylaşabilrmisin.
Sefa Mert Oyanık' Alıntı:hanedan43' Alıntı:SeLimYuce' Alıntı:Eline sağlık rom güzel olmuş.Benim için tek sorun yazı fontu olmuş, yazı fontunu nasıl değiştirebilirim ?
Fontun adı 00333.ttf https://yadi.sk/d/jWxKmplYdLVRk Buyrun burda o ve birsürü Tr destekli font var
debrisrat' Alıntı:Ellerine sağlık Dark Tema hastası birisi olarak (aslına bakarsanız diğer temalar gözlerimi yoruyor ayrıca siyah renk ağırlığı pil kullanıım üzerinde olumlu etkilere sahip. ) indirip kullanacağım ancak yavaş bağlantıya sahip bir yerdeyim. ayrıca sizden ricam hazır yüklü gelen uygulamaların birer ekran görüntülerini atarsanız sevinirim. yani kısacası stock pusula, google haritalar ve el feneri geliyor mu? benim merak ettiklerim bu kadar.
Teşekkür Ederim
DebrisRat
hanedan43' Alıntı:Sefa Mert Oyanık' Alıntı:hanedan43' Alıntı:SeLimYuce' Alıntı:Eline sağlık rom güzel olmuş.Benim için tek sorun yazı fontu olmuş, yazı fontunu nasıl değiştirebilirim ?
Fontun adı 00333.ttf https://yadi.sk/d/jWxKmplYdLVRk Buyrun burda o ve birsürü Tr destekli font var
bu yazı tipini 00333.ttf başka bir romda (miui 5.3 de) nasıl kullanabilirim.
cmw den flash şeklinde verebilirmisiniz.
Ümit Karadeniz' Alıntı:Söz verdiğim gibi indiriyorum .
nick: Japon tanırsın
kadir34' Alıntı:sefa kardeşim hayırlı olsun..rom her yönüyle cok güzel..devamını bekleriz..tesekkürler eline emeğine sağlık.
Prototype' Alıntı:Hocam romu yüklemeden zip halindeki hangi dosyayı değişmem lazım yazı tipi için ?
Prototype' Alıntı:Peki değiştirilirken aynı isimlerle mi degisilmeli ?
kemalettin01' Alıntı:Sefa kardeşim gerçekten güzel bir çalışma yapmış kendisini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca hızlı ve sorunsuz bi rom arayanlara kesinlikle tavsiye ederim