etab5 - Google Drive bu linkten ogrenci.exe romunu indir bide onu dene. birde flash tooldan format atarsan seri no gider. umarım twrpden yedek almışşındır.Tableti sp flash tool ile formatladıktan sonra açılmadı şarja takdığımda home tusu yanıp sönmemeye başladı. flash tool ile rom atmaya calısıyorum download dedikten sonra bilgisayara bağlıyorum ses var ama indirme işlemine başlamıyor. ne yapmam lazim yardım edin pls...
daha önce denemiştim ama silip bir daha denicem. sorun şu flash tooldan download dedikten sonra pcye bagladıgımda tableti baglanma sesi geliyor ama icraat yok. sağol yardımcı olduğun içinetab5 - Google Drive bu linkten ogrenci.exe romunu indir bide onu dene. birde flash tooldan format atarsan seri no gider. umarım twrpden yedek almışşındır.
usta denedim fakat ses seda yok. olmadıTüm tuşlara 20 saniye kadar basılı tutun. Sonra Ses Arttırma+Güç Tuşu'na basılı tutarak recovery moda girin.
yok yanıp sönmüyor.Şarjda iken ışık yanıp sönüyor mu?
bilgisayarının usb girişinin ve usb kablonun sağlam olduğundan emin ol. bilgisayarı yenide başlat, olmadı başka bilgisayarda dene. hiç biri olmassa servis yolu göründü demektiryok yanıp sönmüyor.
servise gitmeden düzeltme şansım yokmubilgisayarının usb girişinin ve usb kablonun sağlam olduğundan emin ol. bilgisayarı yenide başlat, olmadı başka bilgisayarda dene. hiç biri olmassa servis yolu göründü demektir
rom atarken tabletin kapalı olduğuna eminmisiniz? kapalı olmassa bilgisayar tablrti görmez. dediğim gibi başka bilgisayardada deneyin. olmassa servise göndereceksiniz başka yolu yokservise gitmeden düzeltme şansım yokmu
tabletin batarya fişini çıkart sonra tekrar tak romu yüklebendede suan aynı sorun var
Düzelttim zaten format atıp tekrar stok rom attım duzeldıtamam beyler hallettim sağolun yardımlarınız için
[doublepost=1492328613,1492328487][/doublepost]
tabletin batarya fişini çıkart sonra tekrar tak romu yükle