ARKADAŞLAR SİZLER İÇİN DENEMİŞ. OLDUĞUM VE BANA GÖRE STABİL ROMLARI SİZE LİSTESİNİ SUNMAKTAYIM(ROMLARIN TEST SÜRELERİ 1.HAFTADIR)
[STABLE] CyanogenMod 12.1 ROM FoR E-TAB 5 PHeSeHeMiST0
[STABLE] CyanogenMod 12.1 ROM FoR E-TAB 5 PHeSeHeMiST0
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere CyanogenMod 12.1 romunu paylaşacağım. 1 haftamı aldı. Başka platformlarda paylaşılması kesinlikle yasaktır. Çalanlara hakkımı helal etmiyorum. 1 hafta çalıştım stabilite için onun için uyanık olun. - Cross Port yöntemi ile portlandı. - Saf bir arayüze...
forum.turkdevs.com
[5.1.1]ASuS-Zen-GO Custom Rom
[5.1.1]ASuS-Zen-GO Custom Rom
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Asus ZenGo romunu paylaşacağım. Rom bize aittir. Başka platformlarda paylaşılması kesinlikle yasaktır. Ancak konu linkini vererek paylaşabilirsiniz. - Rom gerçek Asus Zen Go` dur. Edit Değildir. - Saf bir arayüze sahptir. - Rom sorunsuzdur. - VPN...
forum.turkdevs.com
[5.1.1][Flashlable] Saf Lollipop Etab 5
[5.1.1][Flashlable] Saf Lollipop Etab 5
AÇIKLAMA Evet Arkadaşlar Zamanında Dilimiz de Dolandırdığımız MEB'den Değil CyDevs'den Aldığımız Lollipop Romun Flashlanabilir-Reklamsız-"Boşluksuz"-Ve System Klasör Halinde Paylaşıyorum. DEĞİŞİKLİKLER Lafı Fazla Uzatmadan Roma Geçelim. Romda V1.3 Üzerinden Saflaştırılmıştır. %50 Sorunu...
forum.turkdevs.com
[STABIL][6.0.1] ResurRectionRemix V5.7.3 ROM By_KadirAyyıldız
[STABIL][6.0.1] ResurRectionRemix V5.7.3 ROM By_KadirAyyıldız
Selamun Aleykum Arkadaşlar Bugün Size Bayrama Özel :emoji_grinning: Yeni Cm13 Tabanlı STABİL ResurRectionReMiX V.5.7.3 Güncellenmiş Romu Paylaşacağım. - CyanogenMod 13 Tabanlıdır. - Saf Bir Arayüze Sahip` Tir. - İki Adet Tarayıcı Vardır. - Romu kuruken Gapps Fixinide kurun yoksa Google...
forum.turkdevs.com
LOS][5.8.5] Resurrection Remix for Etab5
LOS][5.8.5] Resurrection Remix for Etab5
MERHABA ARKADAŞLAR BOL ÖZELLEŞTİRMELİ VE ÇOK BEĞENDİĞİM ROMU PAYLAŞMAKTAYIM.BANA GÖRE EN HIZLI VE PERFORMANSLI ROM BUDUR. KAMERAYI VS. KULLANIRSANIZ BEYAZ EKRAN VERİR. kurulum twrp 3.1 gerekir ROM+GAPPS yu indirin. Wipe...
forum.turkdevs.com
Nougat [NEW][7.1.2][AOSP]AOSIP for Etab5
Nougat [NEW][7.1.2][AOSP]AOSIP for Etab5
AOSİP NOUGAT AOSP TABANLIDIR Rom BAYA STABİLDİR ROM https://mega.nz/file/61tk1DSR#JUYx1KmRHbaXA6R--kyKxhfZLl77UWr6kBR_Lu908LQ GAPPS https://sourceforge.net/projects/opengapps/files/arm/20211221/open_gapps-arm-7.1-pico-20211221.zip/download?use_mirror=nav&r=&use_mirror=autoselect TALİMATLAR...
forum.turkdevs.com
[7.1.2]AOSP EXTENDED 4.6 for Etab5
[7.1.2]AOSP EXTENDED 4.6 for Etab5
AOSP Extended Cydevs Farkıyla HATALAR - Kamera çalışıyor ancak tuhaflık mümkün- Kurulum için gerekenler: - TWRP 3.1.0 - Rom ve Gapps paketini cihazınıza atın - TWRP recoveryi açın.Gelen ekranda...
forum.turkdevs.com
Nougat [FIX][JDCT][XPORT]Google AOSP for Etab5
[UPDATE][VPN+3.10.72][PORT FROM 3.4]Google Aosp-jdct for HULKBUSTER
Açıklama ; Google in yayınlamış olduğu AOSP 7.1 üzerine inşa edilen JDCT-AOSP romudur. Stock android 7.1 Çöp uygulamalar yoktur. Hızlıdır Kasmalar Yoktur, Şarj Süresi İyidir Ve Aşırı Ram Yemez. Yükleme Talimatı ; Cihazı Recovery Modunda Başlatıyoruz. Sistem/ Cache/ Dalvik/ Veri Bölümlerini...
forum.turkdevs.com