Hocam dp flashh tollda da görmedi pc mlsfilk stock rom at pc den sp flash tool la sıfırlar her şeyi tabletı devletın verdıgı gıbı yapar sonra bu videodakılerı yap duzelır
ama unutma twrp yuklerken fırmware mod a al yoksa yuklemez
Hocam dp flashh tollda da görmedi pc mlsfilk stock rom at pc den sp flash tool la sıfırlar her şeyi tabletı devletın verdıgı gıbı yapar sonra bu videodakılerı yap duzelır
ama unutma twrp yuklerken fırmware mod a al yoksa yuklemez
Mlsf hocam, tek çare soket değiştirip dememek kaldıSp tool sadece mtk işlemcilerde çalışır, etab4 exynos.Son yazdıklarım da işe yaramadı mı?
Tmm hocam akşam yapalım inşallahBir ara biolgisayarına teamviewer kurup id ve şifresini bana gonderebilir misin gene de bende bi bağlanıp bakayım, belki olur.
Yarın teamviewer bilgilerini gonder bi bakalım.Sana uygun saati onceden bana mesaj at, ona gore mesajlara bakayım.Tmm hocam akşam yapalım inşallah
İlginiz için tşk ederim hocam servise gönderdik tableti henüz bilgi alamadıkYarın teamviewer bilgilerini gonder bi bakalım.Sana uygun saati onceden bana mesaj at, ona gore mesajlara bakayım.
merhaba hocam aynı sorun bende de var çözebildiniz mi acaba?İlginiz için tşk ederim hocam servise gönderdik tableti henüz bilgi alamadık
Hocam bunub hakkındaki video silinmiş ve heryerde aradım ama bulamadım hatta bir diğer yöntem olarak uarta bağladım yine alamadım fastboot moda lütfen yardımcı olabilir misiniz nereleri kısa devre yapıyoruz??Merhaba. Kısa devre mevzuu da fastboot moda girmenin başka bir yolu. Deneyebilirsiniz. Cihazı fastboot modda bilgisayara bağlarsanız, gerisi gelir. Kolay gelsin.
MerhabaMerhaba. Kısa devre mevzuu da fastboot moda girmenin başka bir yolu. Deneyebilirsiniz. Cihazı fastboot modda bilgisayara bağlarsanız, gerisi gelir. Kolay gelsin.