choky46ahmet
Kayıtlı Üye
Sa beyler e tab 4 ü sıfırlamak isterken işletim sistemi silindi twrp de No os installed yazıyor ve tablet twrp den başka yere girmiyor elimde tablet usb PC ve PC de rom zip dosyası var ne yapmam lazım
choky46ahmet' Alıntı:Sa beyler e tab 4 ü sıfırlamak isterken işletim sistemi silindi twrp de No os installed yazıyor ve tablet twrp den başka yere girmiyor elimde tablet usb PC ve PC de rom zip dosyası var ne yapmam lazım
mhmtcn' Alıntı:choky46ahmet' Alıntı:Sa beyler e tab 4 ü sıfırlamak isterken işletim sistemi silindi twrp de No os installed yazıyor ve tablet twrp den başka yere girmiyor elimde tablet usb PC ve PC de rom zip dosyası var ne yapmam lazım
Aleyküm Selam TWRP ye girip Advanced>ADB Sideloadı açarak tableti USB ile bilgisayara bağlaman Rom dosyasını tablete atıp TWRP den yüklemen gerekiyor
Veya şu konuya bakabilirsin
choky46ahmet' Alıntı:mhmtcn' Alıntı:choky46ahmet' Alıntı:Sa beyler e tab 4 ü sıfırlamak isterken işletim sistemi silindi twrp de No os installed yazıyor ve tablet twrp den başka yere girmiyor elimde tablet usb PC ve PC de rom zip dosyası var ne yapmam lazım
Aleyküm Selam TWRP ye girip Advanced>ADB Sideloadı açarak tableti USB ile bilgisayara bağlaman Rom dosyasını tablete atıp TWRP den yüklemen gerekiyor
Twrp den adb sideload ı açınca PC de tablet gözükmüyor
Adb sideload ı açtığımızda PC den adb klasorüne rom u hangi isimle atmalıyız
mhmtcn' Alıntı:choky46ahmet' Alıntı:mhmtcn' Alıntı:choky46ahmet' Alıntı:Sa beyler e tab 4 ü sıfırlamak isterken işletim sistemi silindi twrp de No os installed yazıyor ve tablet twrp den başka yere girmiyor elimde tablet usb PC ve PC de rom zip dosyası var ne yapmam lazım
Twrp den adb sideload ı açınca PC de tablet gözükmüyor
Adb sideload ı açtığımızda PC den adb klasorüne rom u hangi isimle atmalıyız
ADB bir klasör değildir. Zip uzantınlı dosyaları bilgisayardan tablete atmak için bir araçtır. Romu dahili depolamaya atıp İnstall kısmından yükleyeceksin.
Cvp: E tab 4 işletim sistemi silindi
ADB Sideload bölümündekiCvp: E tab 4 işletim sistemi silindi
Twrp den adb sideload a girdiğimde PC ye bağlanmiyor sorun sende nerde ?