Marjinalkeko
Aktif Üye
DTS Sound'u Custom romlara yükleyebilir miyiz?
inside' Alıntı:dts özelliği müzik uygulamasında (gn music.apk) dır eğer o apk yı yüklerseniz dts özelliği verecektir
Incredible™' Alıntı:inside' Alıntı:dts özelliği müzik uygulamasında (gn music.apk) dır eğer o apk yı yüklerseniz dts özelliği verecektir
DesTaN' Alıntı:@inside
O kadar kolay değil.
DTS nin bizim cihaza güzel bir etkisi yok ki neden istiyorsunuz. Ben beğenmedim.
Bana gore Dolby daha iyide bide Dts sadece amigo os tipi romlarda olur amigo based romlarda sadece music APK kurarak ta oluyorDesTaN' Alıntı:@inside
O kadar kolay değil.
DTS nin bizim cihaza güzel bir etkisi yok ki neden istiyorsunuz. Ben beğenmedim.
inside' Alıntı:Bana gore Dolby daha iyide bide Dts sadece amigo os tipi romlarda olur amigo based romlarda sadece music APK kurarak ta oluyorDesTaN' Alıntı:@inside
O kadar kolay değil.
Incredible™' Alıntı:inside' Alıntı:Bana gore Dolby daha iyide bide Dts sadece amigo os tipi romlarda olur amigo based romlarda sadece music APK kurarak ta oluyorDesTaN' Alıntı:@inside
O kadar kolay değil.
Acer romlardada dts var ama denemedim dtsyi