Yasin Gegin
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar art modundayim Facebook indiriyorum ama indirme bitip yükleme başlayınca hata veriyor apk indirdim onu kurmayı deneyin yukleme hatası diyor yardım eder misiniz
Lptrex' Alıntı:dalvike al aynı hatayı veriyor mu dene
Yasin Gegin' Alıntı:Lptrex' Alıntı:dalvike al aynı hatayı veriyor mu dene
Hayır dalvikte açılıyor ama ben art kullanmak istiyorum
anlamadım nasıl yaniLptrex' Alıntı:Yasin Gegin' Alıntı:Lptrex' Alıntı:dalvike al aynı hatayı veriyor mu dene
systeme atmayı dene
Yasin Gegin' Alıntı:anlamadım nasıl yaniLptrex' Alıntı:Yasin Gegin' Alıntı:Lptrex' Alıntı:dalvike al aynı hatayı veriyor mu dene
systeme atmayı dene
Lptrex' Alıntı:Yasin Gegin' Alıntı:anlamadım nasıl yaniLptrex' Alıntı:Yasin Gegin' Alıntı:Lptrex' Alıntı:dalvike al aynı hatayı veriyor mu dene
systeme atmayı dene
root explolerle
system/app kısmına apk dosyasını yapıştır
ama ince apknin içini rar gibi bişi ile aç lib diye klasör olur onun içii aç bir klasör daha olacak 1den fazlays aherhangi birinin içini aç .so dosyaları olcak içinde onları çıkart
o .so dosyaları system/lib e yapıştır
ve telefonu yeniden başlat
Apk nın içinden libleri alıp system /lib klasörüne at.Yasin Gegin' Alıntı:Lptrex' Alıntı:Yasin Gegin' Alıntı:anlamadım nasıl yaniLptrex' Alıntı:Yasin Gegin' Alıntı:Hayır dalvikte açılıyor ama ben art kullanmak istiyorum
systeme atmayı dene
root explolerle
ama ince apknin içini rar gibi bişi ile aç lib diye klasör olur onun içii aç bir klasör daha olacak 1den fazlays aherhangi birinin içini aç .so dosyaları olcak içinde onları çıkart
Yapamadim ya
muratxxlarge' Alıntı:Apk nın içinden libleri alıp system /lib klasörüne at.Yasin Gegin' Alıntı:Lptrex' Alıntı:Yasin Gegin' Alıntı:anlamadım nasıl yaniLptrex' Alıntı:systeme atmayı dene
root explolerle
Yapamadim ya
Facebook apk sını, system /app a root explorer ile taşı. Facebook apk ya tıkla install yazar. (bunları root explorer ile yapıyorsun) install de kur. Sonra basılı tut. Sağ üstteki üç noktaya tıkla. permission a tıkla izinleri rw -r -r şeklinde ayarla yes de, yeniden başlat tamam.
muratxxlarge' Alıntı:Winrar veya zip ile apk aç. Eğer içinde, apk hariç .so ile biten şeyler varsa bunları system /lib klasörüne at.
Orochi™' Alıntı:Uygulamayı dalvikte yükleyiip yükleme işleminden sonra art a geçirmeyi deneyin
discovery 2 mini LP romlarda Facebook bir kaç kez denemede yükleniyor :
Uygulama yüklendikten sonra art'a geçişi seve seve yapacaktır