ANUBİS' Alıntı:Arkadaşlar su anda miui rom kullaniyorum cok iyi bir rom ama artik donmalar kasmalar basladi art modu olan ve stabil olan bir rom önerir misiniz gorsellikde kotubolmazsa iyi olur
TeşekkürlerSpeedlinE™' Alıntı:ANUBİS' Alıntı:Arkadaşlar su anda miui rom kullaniyorum cok iyi bir rom ama artik donmalar kasmalar basladi art modu olan ve stabil olan bir rom önerir misiniz gorsellikde kotubolmazsa iyi olur
Gidgat Ultimate,Vibe Uİ,Xperia Z3 Ayrıca @"Lptrex" 'in yeni romunu bekle derim
ANUBİS' Alıntı:TeşekkürlerSpeedlinE™' Alıntı:ANUBİS' Alıntı:Arkadaşlar su anda miui rom kullaniyorum cok iyi bir rom ama artik donmalar kasmalar basladi art modu olan ve stabil olan bir rom önerir misiniz gorsellikde kotubolmazsa iyi olur
Gidgat Ultimate,Vibe Uİ,Xperia Z3 Ayrıca @"Lptrex" 'in yeni romunu bekle derim
Tabikide discovery1 icin :angel:Whisper' Alıntı:@"Lptrex" disco 1 için mi :rool:
Mesut094914' Alıntı:Selamün aleyküm. Forum pit tech de discovery için note 5 romu var
Fakat siteye üye olamıyorum. Aktivasyon gelmiyor. Romun burada paylaşılması mümkün mü veya üyeliği olan bana linki ata bilir mi. Şimdiden teşekkürler
Kusura bakmayın bilmiyordum. Romu denemek istemiştimIncredible™' Alıntı:Mesut094914' Alıntı:Selamün aleyküm. Forum pit tech de discovery için note 5 romu var
Fakat siteye üye olamıyorum. Aktivasyon gelmiyor. Romun burada paylaşılması mümkün mü veya üyeliği olan bana linki ata bilir mi. Şimdiden teşekkürler
forumumuzda diğer site ve romları hakkında konuşmak veya yardım istemek yasaktır
ducee' Alıntı:Arkadaşlar uzun süredir discovery telefonumu kullanmıyordum. Problem yüzünden şimdi kullanmaya başlıyacağım. Bana stabil,hızlı,sorunsuz ve tasarım bakımından iyi olan rom önerirmisiniz ? Kitkat olacak. Şuan gidgat ultimate ve foogylg g4 arasında kaldım.Öneriniz varsa teşekkür ederim
Incredible™' Alıntı:ducee' Alıntı:Arkadaşlar uzun süredir discovery telefonumu kullanmıyordum. Problem yüzünden şimdi kullanmaya başlıyacağım. Bana stabil,hızlı,sorunsuz ve tasarım bakımından iyi olan rom önerirmisiniz ? Kitkat olacak. Şuan gidgat ultimate ve foogylg g4 arasında kaldım.Öneriniz varsa teşekkür ederim
Gidgat ultimate
ducee' Alıntı:Incredible™' Alıntı:ducee' Alıntı:Arkadaşlar uzun süredir discovery telefonumu kullanmıyordum. Problem yüzünden şimdi kullanmaya başlıyacağım. Bana stabil,hızlı,sorunsuz ve tasarım bakımından iyi olan rom önerirmisiniz ? Kitkat olacak. Şuan gidgat ultimate ve foogylg g4 arasında kaldım.Öneriniz varsa teşekkür ederim
Gidgat ultimate
Çok teşekkür ederim. Launcher olarak gidgat'ımı kullanayım yoksa nova'yımı
supermix' Alıntı:En iyi pil süresi veren custom kitkat rom hangisi