nec0o042' Alıntı:beyler serilik için hangisini önerirsiniz diskavri 1 telefon şarj konusu sıkıntı değiş
gmdah123' Alıntı:Şu anda forumda en stabil lollipop ROM hangisi?
Lptrex' Alıntı:Merhaba arkadaşlar teogu daha çok çalışmak için daha ROM &rootla ugrasmayacagim son 1 ROM kuracagim zaten teogdan iyi alirsam yeni telefon aldiracagim bunun için teogu çalışacağım bu yüzden romlada uğraşmak istemiyorum bana sorunsuz güzel bir ROM önerir misiniz ? Wifi çekim gücü arttırılmış olması önemli aklımda Xperia,HTC Style var bide xperiada wifi gücü arttırılmış mi bilmiyorum ? Cevabı bilen yazabilir mi
Sasha' Alıntı:Arkadaslar merhaba. Jb de [PORT][EDIT][4.2.1]Narutofied v3.1 Rom | Customizable mi yoksa [UPDATE]MixedUP Rom v1.1 by Incredible™ mi daha stabil ve iyi. Baska jb rom tavsiyelerine de acigim.
SpeedlinE™' Alıntı:gmdah123' Alıntı:Şu anda forumda en stabil lollipop ROM hangisi?
Xperia Z için mi dedin
Whisper' Alıntı:Beyler Jetkat mi GG ultimate mi sizce daha iyi ?
Oktay Altuntass' Alıntı:Ben discovery 1 kullanıcısıyım ve tek istediğim MODERN COMBAT 4 oyununu online oynamak fakat onlinede acaip bir şekilde kasma oluyor.. Bende GlTools Yükledim fakat hala kasıyor arada.. oyunu ekran videosu çekiyorum ve oyundayken kasıyor .. Bana şöyle güzel bi rom onerir misiniz ? ekran videosunu rahat oynatabilen ? şuan LegenDv12 deyim .. Rec.Pro adlı program kullanıyorum .. en iyi bu çekiyor ama yinede kasma oluyor..
NOT : HER TÜRLÜ EKRAN VİDEO ÇEKME PROGRAMINI DENEDİM. BU YÜZDEN ROM ÖNERİ İSTEDİM.. GLTOOLS İÇİNDE KİTKAT SÜRÜM OLMASI GEREKİYOR.. BU YÜZDEN KİTKAT ROM OLSA İYİ OLUR