daha önce yaptıgım sey ama garanti olsun dedim tekrar denilenleri yaptım v6000 dosya kurdum sonuc aynı general mobile yazıyor reset atıyorFrozeNNN' Alıntı:Stock romu düzgün attığından emin misin ? Açılması gerek.
lys0001' Alıntı:daha önce yaptıgım sey ama garanti olsun dedim tekrar denilenleri yaptım v6000 dosya kurdum sonuc aynı general mobile yazıyor reset atıyorFrozeNNN' Alıntı:Stock romu düzgün attığından emin misin ? Açılması gerek.
ilk denediğim oydu ama sonucsuz kaldı :SIncredible™' Alıntı:lys0001' Alıntı:daha önce yaptıgım sey ama garanti olsun dedim tekrar denilenleri yaptım v6000 dosya kurdum sonuc aynı general mobile yazıyor reset atıyorFrozeNNN' Alıntı:Stock romu düzgün attığından emin misin ? Açılması gerek.
cihazın yeni parti olabilir, gm yazılım yükleme aracını dene
lys0001' Alıntı:ilk denediğim oydu ama sonucsuz kaldı :SIncredible™' Alıntı:lys0001' Alıntı:daha önce yaptıgım sey ama garanti olsun dedim tekrar denilenleri yaptım v6000 dosya kurdum sonuc aynı general mobile yazıyor reset atıyorFrozeNNN' Alıntı:Stock romu düzgün attığından emin misin ? Açılması gerek.
cihazın yeni parti olabilir, gm yazılım yükleme aracını dene
lys0001' Alıntı:Garanti ye gönderiyorum arkadaşlar ücret isterler mi artık bilmiyorum cevaplarınız için teşekkürler