Senin dediğin eski miui sürümlerinde oluyordu muzik için ama son uygulamalardan şarkı değiştirebilirsinkudüs' Alıntı:Usta,bi sıkıntı daha farkettim . Gerçi sıkıntı mıdır bilmiyorum ama belki ayarlarla ilgilidir . Müzik açtığımızda kilit ekranında widget oluşuyordu.Şarkı ismi vs yazan ekran hani.O açılmıyor.Rica etsem ayarlardan falansa bi yönlendir beni...
onur5488' Alıntı:msa1903' Alıntı:ters hafıza hatası miui 7 de olduğu gibi var mı yokmu miui 7 yi bu yüzden kaldırmıştım :uzgun:
Romu kur bu fixi dene
https://yadi.sk/d/ZXAjCaTru5sMK
Fix verildi kurup düzeltebilirsin.segahvan' Alıntı:Bende arama uygulaması çalışmadı sisdede aynı hatayı verdi mi?
onur5488' Alıntı:
hazar23' Alıntı:Bu arada sorun yok denmiş ama bazı hatalar yok değil bu ROM'da da. Ayarlar'dan Pil kısmına gelince animasyonları açıp kapatma seçenekleri ters olmuş. (Aç deyince kapatıyor, kapat deyince açıyor). Kamerada ayna çalışmıyor. Fotoğraf kalitesini Yüksek yaptığım halde kendi kendine Standart oluyor. Bunlar için bir fix verilirse güzel olur.
.onur5488' Alıntı:hazar23' Alıntı:Bu arada sorun yok denmiş ama bazı hatalar yok değil bu ROM'da da. Ayarlar'dan Pil kısmına gelince animasyonları açıp kapatma seçenekleri ters olmuş. (Aç deyince kapatıyor, kapat deyince açıyor). Kamerada ayna çalışmıyor. Fotoğraf kalitesini Yüksek yaptığım halde kendi kendine Standart oluyor. Bunlar için bir fix verilirse güzel olur.
Animasyonlar zaten kapalı aç dersen açar daha şimdi dendim hiçbir sorun yok.ayna derken? yüksek yapınca normale dönmüyor bende şimdi fotoğraf çekip denedim.