ElectronicGames
Kayıtlı Üye
RE: [DEV-Miui8.1]MİUİ V8.1 6.10.27 For GM Discovery
güzele benziyo
güzele benziyo
MIUI Forum
New - Added Feedback tab (10-28)
New - Language support for the Forum app (10-26)
Weather
Optimization - Algorithm for weather alerts (10-25)
Fix - Minor UI bugs (10-25)
Clock / Calculator
Optimization - Angle calculations in scientific calculator (10-25)
Security
New - New design for antivirus, Exceptions option (10-26)
Other
New - Showing categories for featured apps in Mi Picks. (10-27)
New - "Must have" and "Proud of India" tabs added to Mi Picks collections (10-27)
bultar' Alıntı:Yahu kusura bakma kardeşim ama bütün changeloglar aynı gibi duruyor . Sende önceki konuyu c/p yapmış gibi oluyorsun . Hakikaten bu sürümde değişen nedir ? Verdiğin changeloglara bakarsak Temmuzdan bu yana hiçbişeyin değişmediğini görüyoruz . ??!??
Edit :
MIUI Forum
New - Added Feedback tab (10-28)
New - Language support for the Forum app (10-26)
Weather
Optimization - Algorithm for weather alerts (10-25)
Fix - Minor UI bugs (10-25)
Clock / Calculator
Optimization - Angle calculations in scientific calculator (10-25)
Security
New - New design for antivirus, Exceptions option (10-26)
Other
New - Showing categories for featured apps in Mi Picks. (10-27)
New - "Must have" and "Proud of India" tabs added to Mi Picks collections (10-27)
Anlamadığım bunu paylaşmak bu kadar mı zor ? Ayrıca hesap makinesini adamlar değişmiş
onur5488' Alıntı:bultar' Alıntı:Yahu kusura bakma kardeşim ama bütün changeloglar aynı gibi duruyor . Sende önceki konuyu c/p yapmış gibi oluyorsun . Hakikaten bu sürümde değişen nedir ? Verdiğin changeloglara bakarsak Temmuzdan bu yana hiçbişeyin değişmediğini görüyoruz . ??!??
Edit :
Anlamadığım bunu paylaşmak bu kadar mı zor ? Ayrıca hesap makinesini adamlar değişmiş
Her şeyi ağzınıza beklemeyin bir zahmet yenilikler kısmında bu sürümde değişen şeyleri Türkçe olarak yazdım.biraz konuyu okuyun
UcanHamsi' Alıntı:
Sence rm- rf mi kullanım yoksa biçimlendirme mi
ibrhm-7' Alıntı:Elinize sağlık, miui hastasıyım ama çok fazla ram yediği için kullanamıyorum. :/ Ram tüketimini azaltmanın bir yöntemi yok mu ?
Yusuf Kara' Alıntı:Güzelmiş ellerine.sağlık.bu en son sürüm dimi.hocam şimdi.acaba.bunu direk yükleyince şu an bi problemi yoktur sanırım dimi.yani donma .kararma gibi.ellerine sağlık.kardeşim
Kaan800' Alıntı:Hocam ben 16 gb fixini twrp den nasıl kuracağım ? Dahili hafıza 2,11 olmasın istiyorum. Tüm uygulamalar direk telefon hafızasına nasıl yükleyebilirim ? ( TWRP'den )