Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kolay gelsin arkadaşlar, forumda şimdiye kadar bir çok rom denedim en sevdiklerim SuperiorOS V4, StayOS ve HiveUI oldu. Bu sefer de bi miui deneyeyim diyorum fakat buradaki v8.1.2 sürümü mü yoksa global stable adı altında paylaşılan v8.2.3.0 sürümüyle mi formatlasam bilemedim. Gerektiğinde günde 3 kez format attığım oldu fakat romları kullanmış olan sizlerden fikir almak istiyorum. Global stable sayfasında eski sürüm linklerinde burada paylaşılanlar yok farkı bir tür miui mi acaba? Biraz kafam karıştı bu konuda.
GM Discovery 4 GB modelini kullanıyorum hangi romu önerirsiniz? Açıklamayla birlikte yazabilirseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar...
Merhaba, Bu romu kurdum. Gayet güzel ve başarılı. İngilizce yaparap hotspot u çözdüm. Ama anlamadığım kurduğum dan beri 2 gündür internetim çok yavaş. Play storeden bişey indiremiyorum çok yavaş. Sorun nedir ?
Arkadaşlar selamlar.
Romu yeni kurdum çok beğendim çok stabil görünüyor. Ufak bir sorunum var ben mobil geliştiriciyim ve sürekli telefonum dock üzerinde test olarak pc ile bağlı duruyor. Discovery 1in şarj girişi de tepede olduğu için ters takıyorum hep.
bu program ile ekranımı 180 derece döndürebiliyordum daha önceki kullandığım romda, aynı program bu romda çalışmıyor. Yatay hale dönüyor ancak ters dikey olmuyor. Programın güzel tarafı guard modu ile dikey programlanmış yada otomatik döndürme kapalı olsa bile programları hatta launcherları bile override edip döndürebilmesiydi ancak bu romda çalıştıramadım yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba, Bu romu kurdum. Gayet güzel ve başarılı. İngilizce yaparap hotspot u çözdüm. Ama anlamadığım kurduğum dan beri 2 gündür internetim çok yavaş. Play storeden bişey indiremiyorum çok yavaş. Sorun nedir ?
yakınlık sensörü hakkında bilgim yok olsa yardımcı olurdum zaten ben telefonumu sattığım için artık miui kullanmıyorum ama kullanırken romdan hiç şikayetci değildim rom harkiyadı ufak tefek sıkntılar kullanıma engel değil bilen birsisi yazar zaten
[doublepost=1531943828][/doublepost]Bu sitede destek kalkmış sanırım.cevap verilmiyo.heralde gm desteği biti.ama sağolsunlar çok destek oldular birsürü rom yaptılar bizler için emeği geçen herkeze teker teker teşekkür ederim.emeğinize sağlık hepinizin
Hocam benim telefonun geri tuşu bozuldu miui 8 de touch asistan vardı ayarlarda miui 9 a getirebilir miyiz onu Google Play'den falan indirdim ama fazla hata veriyor
Hocam benim telefonun geri tuşu bozuldu miui 8 de touch asistan vardı ayarlarda miui 9 a getirebilir miyiz onu Google Play'den falan indirdim ama fazla hata veriyor
Gravity box uygulamasında çalışan tuşlara görev atayabilirsiniz.miui 8 de ayrı olarak stallion mod romunda apk olarak vardı o romun biraz karıştırırsanız o apk yı miui 9 kurup deneyebilirsiniz.
[doublepost=1532276759,1532276663][/doublepost]
Merhaba Kardeşim mıuı 10 gelirmi acaba ?
[doublepost=1531433463,1531433316][/doublepost]
[doublepost=1531943828][/doublepost]Bu sitede destek kalkmış sanırım.cevap verilmiyo.heralde gm desteği biti.ama sağolsunlar çok destek oldular birsürü rom yaptılar bizler için emeği geçen herkeze teker teker teşekkür ederim.emeğinize sağlık hepinizin
Gravity box uygulamasında çalışan tuşlara görev atayabilirsiniz.miui 8 de ayrı olarak stallion mod romunda apk olarak vardı o romun biraz karıştırırsanız o apk yı miui 9 kurup deneyebilirsiniz.
[doublepost=1532276759,1532276663][/doublepost] Portlanan cihaz olan Redmi note 3g ye güncelleme desteği bittiği için miui 10 gelmeyecek.
MIUI_V9_8.1.2_For_GM_Discovery.zip Hotspot ayarlarına girince ayarlar durdu. Hatası vardır. Çözüm: Dili ingilizce yapınca Çözülüyor. Mi Cloudda Senkronizasyon Hatası Fix Mi cloud fixini kurmadan önce Mi hesaba giriş yapın sonra fixi flashlayın.
Titinium backupta hata alanlar supersu ayarlar/oluşturulan isim uzay ayrımı tikini kaldırıp yeniden başlatın cihazı.sonra yedeklerinizi sorunsuz yükleyebilirsiniz.
Play Storedan Mobil Veri ile uygulama indirmede Sorun yaşayanlar İndirilenler/ayarlar/indirme Boyut Limiti/Unlimited yapın.
Rom çok güzel, fakat bir iki sorunu var.
1- Kulaklık takili iken ses hoparlore göre az geliyor.. Farklı romlarda daha fazla ses alıyordum.
2- Hoparlörden zil sesi çaldığında veya herhangi bir ses çalıp durduktan hemen sonra fiyuuuuuv diye tiz duyulabilecek duzeyde bir ses geliyor. Bunlari nasıl hallederim??
Arkadaşlar selam, discovery 16 GB ta bu romu kurdum ,ilk gün mobil veri 1.sim gayet güzel çalıştı ancak şu an çalışmıyor,bu sorunu yaşayıp yazanları gördüm forumda ama çözümünü bulamadım ,yardımcı olur musunuz?
Bende şuan MIUI 8 romu yüklü fakat guncelemgü kısmına girdigimde miui 8.1.2 haftalık 519 mb lenova s820n diye güncelleme var ama güncelle yazisina bastigimda hafıza yeterli değil diyor ama 6 GB yakın boş hafizam var guncelemeyi nasıl indiririm
Hocam romlarínız için teşekkürler . Sayenizde Discavery telefonlar canlanıyor. Telefonun power ekranı olan açıp kapama,yeniden baslatma, recovery yapma ekranının renkli oluşu çok güzel . Eğer halen takip ediyorsanız sizden bu menünün system dosyaları hangisi onları istiyorum. Diğer glabal romlarınızdada kullanmak istiyorum.fix verirseniz sevinirim.
Hocam romlarínız için teşekkürler . Sayenizde Discavery telefonlar canlanıyor. Telefonun power ekranı olan açıp kapama,yeniden baslatma, recovery yapma ekranının renkli oluşu çok güzel . Eğer halen takip ediyorsanız sizden bu menünün system dosyaları hangisi onları istiyorum. Diğer glabal romlarınızdada kullanmak istiyorum.fix verirseniz sevinirim.