onur5488
Yönetici
Bazı Kaynaklarda Redmi note 3g için güncelleme desteği bitti deniliyor.Güncelleme olsa paylaşırdık.Güncelleme ne zaman gelir hocam
Bazı Kaynaklarda Redmi note 3g için güncelleme desteği bitti deniliyor.Güncelleme olsa paylaşırdık.Güncelleme ne zaman gelir hocam
[email protected] bu adresteki miui müzik uygulamasını indir sende olan müzik uygulamasını kaldır ve bunu yükle şahsen ben sorunumu böyle halletmiştim bu arada uygulama orochi hocama aitMüzik uygulamasında müzikler görünmüyor çözüm var mı reis
Eyvallah reis[email protected] bu adresteki miui müzik uygulamasını indir sende olan müzik uygulamasını kaldır ve bunu yükle şahsen ben sorunumu böyle halletmiştim bu arada uygulama orochi hocama ait
Flyme os bu telefonda iyi çalışmıyo kutduktan sonra iyi de güncelleme ve uygulama yükledikten sonra yavaşlıyo ayrıca kamera da 1 mp foto çekiyo yanlış hatırlamıyor isem linkler kırılmadan 2 versiyonunuda kullanmıştım ikiside aynıaynen hocam arkadaşima katılıyorum.bende
[doublepost=1513627028,1513626970][/doublepost]merhaba hocam flmy rom yapma imkanınız varmı acaba?
Sizi fazla umutlandırmayayım ama Miui 9.2.2.0 China Stable sürüm çıkmış portladım fakat ingilizce.tr ye çevirince bootta kalıyor.@onur5488 hocam roma güncelleme vermiyecekmisiniz? romdaki bazı ingilizce yerleri türkçe yapsanız ve türkçe dilde iken mobil veri paylaşımı yapılsa rom çok stabil ve sorunsuz olucak romla ilgilenmeyi düşünüyormusunuz ?
bu rom dostum sadece mobil veri paylaşımı yapamıyorsun onu yapman için telin dilini ingilizce yapman gerek bunun dışında herhangi bir sorunu yok ve gayet stabil çok rom denedim ama en iyisi buKonuyla bağlantısız olacak biraz ama ben uzun zamandan beri gm discovery cihazımda stock rom kullanıyorum ve şuan başka bir rom yüklemek istiyorum. Şuan piyasadaki en iyi olan rom hangisidir bilgi verebilirmisiniz acaba ?
Hocam dil Türkçe iken mobil veri açmak için hotspot u ayarlardan değil direk durum çubuğundan açınca açılıyor sürüm : 7.11.9 kullanıyorum@onur5488 hocam roma güncelleme vermiyecekmisiniz? romdaki bazı ingilizce yerleri türkçe yapsanız ve türkçe dilde iken mobil veri paylaşımı yapılsa rom çok stabil ve sorunsuz olucak romla ilgilenmeyi düşünüyormusunuz ?
Hocam dediğim şekilde taşınabilir net açılıyor aylardır dediğim taktikle açıyorum
evet dediğiniz şekildede oluyor bunu bilmiyodum sağolunHocam dil Türkçe iken mobil veri açmak için hotspot u ayarlardan değil direk durum çubuğundan açınca açılıyor sürüm : 7.11.9 kullanıyorum
Hocam dediğim şekilde taşınabilir net açılıyor aylardır dediğim taktikle açıyorum