onur5488
Yönetici
Arkaplanda kendini güncelledigi icin gidip geliyor. beklemek istemiyorsanız yeni sürümünüGoogle play i açmıyor kardeş. Saliselik gelip gidiyor.
apkmirordan apk olarak kurun.
Arkaplanda kendini güncelledigi icin gidip geliyor. beklemek istemiyorsanız yeni sürümünüGoogle play i açmıyor kardeş. Saliselik gelip gidiyor.
Hocam güvenlik uygulamasına girip güncellemeler seçeneğine tıklayınca uygulama telefonunuzda yüklü değil diye hata veriyor acaba hangi uygulamayı yuklememiz gerekiyor
Usta play storeden uygulama yükleyemiyorum boş alan yok diyor acaba bu uygulama hafızası kısmını arttırma şansımız varmı @onur5488
Hocam 1 hafta önce bu işlemi uyguladim telefona 100 uygulamada yuklesem hata vermiyor
tema yükleyebilirsin istediğini seç kullan simgeler değişir...Merhabalar. Ben yükleme yaptım da simgeler hala eski miui8'deki gibi. Yeni sürüm heyecanım yarım kaldı.
[doublepost=1512485743,1512479138][/doublepost]Yedekleme yüklemesi çok uzun sürüyor. Yardımcı olabilecek biri var mı?
Hocam bu sadece cloud için değil komple xiaomi account yani 'mi' hesabı içinde geçerli değil mi ? bu arada cevabınız için teşekkürler.
Hocam mı hesabı durdu diyor giriş yapamıyorum ne yapabilirim