onur5488
Yönetici
Bu sürümde yok.Bir dahaki sürümde eklerimHocam kapalı şarj modu için vibe ui varmıydı romda yani
Roma eklemek istiyorsan link
VIBE_UI_v2.0_CHARGE_MOD_By_Orochi.zip
Bu sürümde yok.Bir dahaki sürümde eklerimHocam kapalı şarj modu için vibe ui varmıydı romda yani
sağolun hocam tekrar sd karta kaydetmek için ne yapmalıyım fix vs varmı?Sd karttaki fotoğrafları okuyor uygulamada biraz beklemen gerek fotoğrafları araması için.
Senkronizasyon Mi Cloudla alakalı galeri yedeklemesini açınca hata veriyor.
Galeri Senkronizasyon sorunu İçin Fix
miCloudfix.zip
16 Gb larda Sdkart takılı ise Rom Hafizayı sdkart olarak görüyor.fixi flashlayınca Cihazın hafızasını kullanıyorsun.Fix Çalışıyor.
Sırasıyla Ayarlar-Hesaplar-Mi Hesabı-Oturumu Kapat şeklinde çıkabilirsin.hocam mi cloud hesabından nasıl çıkış yapıcaz romda giriş yaptım daha sonra çıkış yapmak istiyorum ama romda yok galiba çıkış yeri
Benim farkettiğim İzinler bölümündeHocam yeni sürümde bi değişiklik varmı
Bazı yerlerde hata alırsınız büyük ihtimal arada baya sürüm var.Bence Yeni sürümu temiz kurun.hocam 7.6.23 üstüne kursak olurmu acaba
@onur5488 hocam eline sağlık color os kullanıyordum uzun zamandır hep içimde bı miui hasreti vardı tekrardan kurasim geldi acaba hotspot hatası sirakadaki guncellemede düzelir mi ve stabilite ne durumda uzun kullanımda :emoji_slight_smile:
Whatsapp ın en son sürümünde sorunsuz 1 dk lık video gönderdi.7.11.2 de.Deneyenler konuya yazarsa hata olup olmadıği daha net anlaşılır.Whatsapptan Video neden gönderemiyoruz? Bu sorun hiç çözülmeyecek mi?