titanium bacup ile yedekle böylelikle sil yeniden kur vs. sorunun kalmaz çalışan başka bi sürümde dediklerimi yap yeniden şifre olayı çekmezsin...Teşekkürler
[doublepost=1499356333,1499202772][/doublepost]bisey dicem whatsapp ta numarami yazdim whatsapp surumunuzdeki ilgili hata olustu lutfen google play storeden en guncel surumu yukleyin diyo nasil cozebilirim
Yeni sürüm çıkmadığından bende yeni sürüm veremiyorum.bu saatten sonra Miui 9 bekleyinYeni sürüm ne zaman gelir acaba ?Bu surumu yukleyelim mi? Teşekkürler...
26 temmuzda miui 9 tanıtılacak şuanda sadece bazı cihazlar güncelleme alıyorlar.yani disco için Miui 8 bitti.Ellerinize saglik hocam son guncelleme derken miui 8 bitiyomu
Hocam siz miui 9 çıktığında discovery için yapacaksınız değil mi ? Ayrıca hocam 7.6.23 sürümün linki henüz yok ne zaman eklenir ??26 temmuzda miui 9 tanıtılacak şuanda sadece bazı cihazlar güncelleme alıyorlar.yani disco için Miui 8 bitti.
Eline sağlık hocam, inşallah miui romların devamları olur. Bu zamana kadar yaptıklarınız ve yapacaklarınız için teşekkürler26 temmuzda miui 9 tanıtılacak şuanda sadece bazı cihazlar güncelleme alıyorlar.yani disco için Miui 8 bitti.
Hocam ekrana basılı tutun yeni duvar kağıtlarıni görürsünüzhocam yeni duvar kagitlari nasıl.yapiliyo fix i kurdum.bisey deyismedi
Hocam bu efektler kameranın efekt kısmına mı geliyor yoksa ayriyeten mı anasayfa ikonu oluşuyor
Hayır.uygulama olarak geliyor.Hocam bu efektler kameranın efekt kısmına mı geliyor yoksa ayriyeten mı anasayfa ikonu oluşuyor
Aynen hocam gg ultimate kullanıyorum ve bazı programları kaldırdım örnek super user onun yerine super su yükledim birkaç ayar yaptın tel çok stabil ve beklemede pil tüketmiyor kullanırken aztüketiyo antutu 22863 puan alıyor miui romları da harika stabilite olarak ve görsellik umarım devamı gelir birde miuiye art özeliği getirilse daha da güzel olur gg ultimatede art actifleştirdim zaman pil tüketimi çok azaldı tabi xpozet yüklüyken geçmez xposeti kaldırmanız gerekiyorHatalar var o yüzden paylaşmıyorum.
Mi seach durduruldu hatası mi hesabı durduruldu vb hatalar var. (7.6.15 ve 7.6.23)
Güncelleme alanlar güncelleme yi
yüklemeyiniz.
Ayrıca 7.6.29 sürümü çıkmadı.onun çıkmasını bekliyordum.
Emir kipiyle cümle kurmanız hoş olmuş.(!)