SpeedZodiaC
Aktif Üye
RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible
Beyler bunu yuklesem ardindan titianium yedeklerini yukleyebilirmiyim
Beyler bunu yuklesem ardindan titianium yedeklerini yukleyebilirmiyim
SpeedZodiaC' Alıntı:Beyler bunu yuklesem ardindan titianium yedeklerini yukleyebilirmiyim
SezerDzck' Alıntı:Bende 16 GB'lik discovery var. Bugün güncellemeyi yapayım dedim ve yüklenirken format atma yerine geldi orada devam etti ve en sonunda hata verdi. En üstteki yazıyı tıkladım ve yeniden başlattı. General mobile yazan yerde durdu ve hiç bir şekilde açılmadı. 1 saattir aynı şekilde durdu gerisi gelmedi lütfen bana yardımcı olun.
Telefonu bilgisayara bağlıyorum bağlanmıyor da ne yapmam lazım
SpeedZodiaC' Alıntı:Peki hocam buna illa stockdan donmemizmi lazim ben miui romdayim direk yuklesem olurmu once stock jb ye geceyimmi
Incredible™' Alıntı:SpeedZodiaC' Alıntı:Peki hocam buna illa stockdan donmemizmi lazim ben miui romdayim direk yuklesem olurmu once stock jb ye geceyimmi
istediğin romdan geç, birazdan en yeni sürümü ekleyeceğim.İndirmediysen bekle biraz
SpeedZodiaC' Alıntı:Incredible™' Alıntı:SpeedZodiaC' Alıntı:Peki hocam buna illa stockdan donmemizmi lazim ben miui romdayim direk yuklesem olurmu once stock jb ye geceyimmi
istediğin romdan geç, birazdan en yeni sürümü ekleyeceğim.İndirmediysen bekle biraz
Bekliyorum hocam kac dakikaya gelir?
asdq1453' Alıntı:Bu romun orjinalden farkı nedir?
Çok iyi çalışma teşekkürler. Peki orjinalliğinde bi sorun olurmu? Telefonu bu romla telpaya göndersek sıkıntı çıkarmı?Incredible™' Alıntı:asdq1453' Alıntı:Bu romun orjinalden farkı nedir?
orjinalin 4gb için çalışabilcek hale getirilmiş hali
Wes' Alıntı:Zaten Burak'ın sizdirdigi romu verdiler dün
BakiKorlu' Alıntı:Hocam bunu otadan mı verdi General Mobile yoksa ben mi yanlış anladım?