Sergen2114' Alıntı:İncredible hocam bunu tele nasıl yuklerim bu yardımcı olurmusun
Telefonundan cwm kurulu mu ?
Sergen2114' Alıntı:İncredible hocam bunu tele nasıl yuklerim bu yardımcı olurmusun
waqar889643' Alıntı:i want to kmow how i install this rom ?
Boringer' Alıntı:Hovam Xposed kurucam ama şu tema olayı nasıl oluyo şimdi ben temayı Lollipop yapmışken tema ropertiesi sildim tema ne olacak? Fine Livinge mi dönecek en son uyguladığım temamı kalacak?
gknkck7' Alıntı:Hocam radyoya herhangi bir çözüm yokmudur.
Ridone' Alıntı:Romun sorunları neler? Rom rom dolaşmaktan sıkıldım bir süre stock rom kullanmak istiyorum. Ama eğer çok sorunluysa hiç bulaşmak istemiyorum
Incredible™' Alıntı:Ridone' Alıntı:Romun sorunları neler? Rom rom dolaşmaktan sıkıldım bir süre stock rom kullanmak istiyorum. Ama eğer çok sorunluysa hiç bulaşmak istemiyorum
Radyo yok, eski stock gibi biraz.Bariz bir fark yok normal stockla ama yenilik deneyecem diyorsanız deneyin bence
Ridone' Alıntı:Radyodan başka sorun yoksa gayet güzel. Önceki romu bilmiyorum en son stock kullandığında kk gelmemişti. İlk defa stock kk kurucam. Sizce jb mi kk mi
Incredible™' Alıntı:Ridone' Alıntı:Radyodan başka sorun yoksa gayet güzel. Önceki romu bilmiyorum en son stock kullandığında kk gelmemişti. İlk defa stock kk kurucam. Sizce jb mi kk mi
Ben şuan stock jb kullanıyorum ama kitkatıda deneyebilirsiniz.Zararı yok
Ridone' Alıntı:Kyk yurdundayım ve sürekli rom indiremiyorum. Uzun süre kullanmak için indir içen stock romu. Jb de uyumluluk sorunları nasıl oluyor. Çoğu çıkan uygulama jb uyumlu olmayabilir diye jb ye bakmıyorum fazla
Incredible™' Alıntı:Ridone' Alıntı:Kyk yurdundayım ve sürekli rom indiremiyorum. Uzun süre kullanmak için indir içen stock romu. Jb de uyumluluk sorunları nasıl oluyor. Çoğu çıkan uygulama jb uyumlu olmayabilir diye jb ye bakmıyorum fazla
Gidgat Ultimate kurun ozaman
Rıdvan onu da deneyelim ne demek... : lk denemen gereken rom Gidgat Ultimate olmalı :sigaraiciyor:Ridone' Alıntı:Incredible™' Alıntı:Ridone' Alıntı:Kyk yurdundayım ve sürekli rom indiremiyorum. Uzun süre kullanmak için indir içen stock romu. Jb de uyumluluk sorunları nasıl oluyor. Çoğu çıkan uygulama jb uyumlu olmayabilir diye jb ye bakmıyorum fazla
Onuda deneyelim.
muratxxlarge' Alıntı:Rıdvan onu da deneyelim ne demek... : lk denemen gereken rom Gidgat Ultimate olmalı :sigaraiciyor:Ridone' Alıntı:Incredible™' Alıntı:Ridone' Alıntı:Kyk yurdundayım ve sürekli rom indiremiyorum. Uzun süre kullanmak için indir içen stock romu. Jb de uyumluluk sorunları nasıl oluyor. Çoğu çıkan uygulama jb uyumlu olmayabilir diye jb ye bakmıyorum fazla
Onuda deneyelim.
Snake' Alıntı:Küçük Bi Ayrıntı Yakaladım Eş Dosya Yöneticisine Girince Status Bar Mavi Oluyo. O Renkte Olan Bütün Uygulamalarda Oluyor.
moruj' Alıntı:cihaz rootlu olduğu halde /system/etc/theme/map.properties silemedim. Xposed nasıl kurabilirim?