Dr.Razor™' Alıntı:Yeni bir rom yanında bir de fix vermelisin. Eski sürümden etc/fmr dosyasını al. Libden libfm662x.so yazan libleri al. Fmradio.apk al. Son olarak boot.img al. Bunlar yeterli olacaktır. Bunu fix olarak versen son kullanıcı memnun olur. İyi çalışmalar
mukoca1' Alıntı:2 gundur kullanıyorum tek sorun ekranı yan cevirdiğinde tarayıcı kapanıyor.bu sorunu yaşayan başka biri varmı?
Benmi yanlış birşey yaptım bilmiyorum.
Sistemden browser.app yi yeniden kurdum duzelmedi
İroot la pcden rootladim.cwm6.0.2.8 kurulu.
TR-HaMeR' Alıntı:mukoca1' Alıntı:2 gundur kullanıyorum tek sorun ekranı yan cevirdiğinde tarayıcı kapanıyor.bu sorunu yaşayan başka biri varmı?
Benmi yanlış birşey yaptım bilmiyorum.
Sistemden browser.app yi yeniden kurdum duzelmedi
İroot la pcden rootladim.cwm6.0.2.8 kurulu.
Krdsm ben telefonu ilk aldığından beri hiç kendi taratcisini kullanmadm nedenleri çok yavaş ve seri değil obyuzden rootlayip kaldridim.Google chrome kullanıyorum. Tavsiyemdir.Ayrıca indirdiğiniz dosyaların içinde sistem uygulamalarını kaldirabileceginz apk ve bilgiler mevcuttur
..
mukoca1' Alıntı:Kardeşim dediklerinin hepsini yaptım.üstüne format sistemde yaptım sonuç gene ayni.fark olarak 2 GB sdext alanı var,bilmem sorun omudur.
Ben 8094 e döndüm gene ama cozum bulsam seninkini kullanırım,Daha akıcı çünkü.
Bide senin verdiğin app kaldiriciyi 8094 te kullansam sorun olurmu kardeşim?
mukoca1' Alıntı:16 GB hafıza kartım varda,2gb sdext yaptım,link2sd kullanıyorum yani hafıza dolmasın diye.
SD yi yeni formatladim hatta.
Neyse bi fazlaliklari kaldirayim bakalım sonuca.
Sağol kardeşim emeğine sağlık .