akifkirazz
Kayıtlı Üye
abilerim hocalarım rom yuklerken some symlinks failed hatası alıyorum yardımlarınızı alabilir miyim?
akifkirazz' Alıntı:abilerim hocalarım rom yuklerken some symlinks failed hatası alıyorum yardımlarınızı alabilir miyim?
akifkirazz' Alıntı:ustam cwm recovery 6.0.2.8 versiyon
SmiLeToLiFe' Alıntı:yükleme yapmadan önce romda bulunan updater-script veya etc de bulunan tweak vb. şeylerle oynuyor musun?
NoOfans' Alıntı:3. adımda hata yaptım. önce format system sonra wipe dalvik cache yatım, rom yüklendi ve açıldı sonradan herhangi bir sorun olur mu?
mperk' Alıntı:Resimler açılmıyor ekleyebilir misinixz?
erensahan99' Alıntı:Bir şey soracağım. Ben internetten bulduğum her romu telefonuna kurabilir miyim? Bir sorun olur mu?
erensahan99' Alıntı:Merhabalar,
Dün telefonuma(general mobile discovery) bu forumda bulduğum android m romunu kurmuştum ancak sim kartımı görmedi diye bu gün legend v13(?) rom kurdum ancak gene sim kartımı görmüyor. Simim büyük olduğu için sim2 girişinde kullanıyorum. Sim 1de başka sim demedim fakat olmuyor. Stock rom kullanmak istemiyorum. Nedir sorun?
:what:
Yardımlarınızı bekliyorum...
Bu arada birisini aramak istediğimde lütfen uçak modunu kapatın yazıyor ama zaten kapalı