FrozeNNN' Alıntı:Eğer sayıları çıkarmak istiyorsan lcd densisty değiştirmen gerekir.Daha türlü apk düzenleme ile çıkar.
Desreuezq' Alıntı:Lutgen flood atmayalim
Keyboard konusunda ise
sayilar olan bir LG Romdaki Keyboard apk yi al roma koy berabarinde 2-3 apkside LGEİME gibi apkleride al
bloodraf' Alıntı:FrozeNNN' Alıntı:Eğer sayıları çıkarmak istiyorsan lcd densisty değiştirmen gerekir.Daha türlü apk düzenleme ile çıkar.
Biraz daha açarmisin nasil yapicam beynimi yicem yoksa su klavye icin
Keyboard konusunda ise
sayilar olan bir LG Romdaki Keyboard apk yi al roma koy berabarinde 2-3 apkside LGEİME gibi apkleride al
Benim icin bulurmusun ? Benim ilk konuma mesaj atan kisisin sen seni tuttum ben ela mrb
Desreuezq' Alıntı:bloodraf' Alıntı:FrozeNNN' Alıntı:Eğer sayıları çıkarmak istiyorsan lcd densisty değiştirmen gerekir.Daha türlü apk düzenleme ile çıkar.
Biraz daha açarmisin nasil yapicam beynimi yicem yoksa su klavye icin
Keyboard konusunda ise
Benim icin bulurmusun ? Benim ilk konuma mesaj atan kisisin sen seni tuttum ben ela mrb
Ela ise adin niye profilinde onur yaziyor :rofl2:
FrozeNNN' Alıntı:Eğer sayıları çıkarmak istiyorsan lcd densisty değiştirmen gerekir.Daha türlü apk düzenleme ile çıkar.
bloodraf' Alıntı:FrozeNNN' Alıntı:Eğer sayıları çıkarmak istiyorsan lcd densisty değiştirmen gerekir.Daha türlü apk düzenleme ile çıkar.
Bunu biraz ac icd densty falan demissin nasil yapicam herkesin sorunu cozuluyor bunada bir el atin.
bloodraf' Alıntı:Kimden ogrenebilirim onu?
MadloveR' Alıntı:bloodraf' Alıntı:Kimden ogrenebilirim onu?
GMD için lcd density 320 olur. Ama sorunu çözer mi bilemem.
bloodraf' Alıntı:MadloveR' Alıntı:bloodraf' Alıntı:Kimden ogrenebilirim onu?
Simdi cok soru soruyorum ama root explorer ile duzenleme yapabilirmiyim build propda?
TalhaGrgn9' Alıntı:bloodraf' Alıntı:MadloveR' Alıntı:bloodraf' Alıntı:Kimden ogrenebilirim onu?
Simdi cok soru soruyorum ama root explorer ile duzenleme yapabilirmiyim build propda?
Klavyenin Ayarlarında 'Geniş Klavye' Olmalı. O Tuşları açacaktır.