Kalıcı yüklersen rom kuramassın, kendini boot atar, pcden geçici komutu ver.umx' Alıntı:bliss rom yüklemek için trwp yükledim ancak sanırım kalıcı yükledim. şimdi stock rom'a döneceğim. telefonun kendi recovery'ini nasıl yüklerim?
atakan58' Alıntı:Stock Rom yüklemen yeterli. Stock Recovery yüklenir.
Edit: Stock Rom nasıl güncelleme alacak geri yüklenmese Recovery?
O Marsmallow Ota kurulumu için yöntem yanlış bakıyorsunuz.umx' Alıntı:8-Tekrar ses kısma tuşuyla powera bir kez aynı anda basıyoruz.
9-Seçeneklerden tuşlarla aşağı inerek ''apply update from adb''ye basıyoruz.
denmiş ancak trwp'de bu kısmı bulamadım. bulunca stock rom'u yükleyeceğim.
e tab 4 e yanlışlıkla dıscovery aır twrp yükledim fast boot ta takıldı n ileri ne geri gidiyor nr yapmam gerek ???
eyvallah teşekkür ederimYanlışlıkla onu nasıl yaptın kardeş. Neyse fastboottayken tableti bağla adb installer ile driverleri kur. "fastboot oem unlock willow_2013" komutu ile oem kilidini aç.Fastboot flash recovery recovery.img" ile twrp flashla.İnternetten birazcık araştır bulursun.
telefon s4 ya da note3 ise normal ölmüştür.lütfen yardım edın telefona ımeı atan adam twrp yı yuklemıs telefonu aldım ve hep bıldırım gelıyor telefon guvenlı degıl yenıden baslatın dıye yenıden baslatınca uygulama acılıyo ekstra olarakta ınsanları arayamıyorum lütfen bana yardım edın