SpeedlinE™
Aktif Üye
Bütçen nedir tam olarak ?
SpeedlinE™' Alıntı:Bütçen nedir tam olarak ?
SpeedlinE™' Alıntı:Lenovo P70,Meizu m1 note(800tl)
BestAloneMan' Alıntı:Xperia Z5 Compact
LG G4
GM Elite Plus
Samsung Galaxy Alpha
Bunlardan hangisini önerirsiniz ?
Şimdiden teşekkürler
ArdaKozkı' Alıntı:BestAloneMan' Alıntı:Xperia Z5 Compact
LG G4
GM Elite Plus
Samsung Galaxy Alpha
Şimdiden teşekkürler
Xperia Z5 Compact ve G4 kesinlikle öneririm.Gm ye bulaşma
BestAloneMan' Alıntı:ArdaKozkı' Alıntı:BestAloneMan' Alıntı:Xperia Z5 Compact
LG G4
GM Elite Plus
Samsung Galaxy Alpha
Şimdiden teşekkürler
Xperia Z5 Compact ve G4 kesinlikle öneririm.Gm ye bulaşma
Bende bu ikisi arasında kaldım
BestAloneMan' Alıntı:Bende bu ikisi arasında kaldım
GM cuvallamasa bile Telpa hep çuvalları :laugh:Incredible™' Alıntı:bence elite plus harika telefon, görünümü performansı inceliği olsun.General mobile discoveryde çuvalladı diye her telefonda çuvallayacak değilya
ArdaKozkı' Alıntı:BestAloneMan' Alıntı:Bende bu ikisi arasında kaldım
Bütçene göre daha demin Xperia ya baktım [font=arial, helvetica, sans-serif]Türkiye satış fiyatının 3000 TL üzerinde olması bekleniyormus [/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Bütçede sorun yoksa iki telefonuda dene tarafını sec :laugh: [/font]
İngiltere fiyatı 1950 TLBestAloneMan' Alıntı:ArdaKozkı' Alıntı:BestAloneMan' Alıntı:Bende bu ikisi arasında kaldım
Bütçene göre daha demin Xperia ya baktım [font=arial, helvetica, sans-serif]Türkiye satış fiyatının 3000 TL üzerinde olması bekleniyormus [/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]Bütçede sorun yoksa iki telefonuda dene tarafını sec :laugh: [/font]
Z5 Compact en fazla 2000 TL olur bence
Lptrex' Alıntı:İngiltere fiyatı 1950 TLBestAloneMan' Alıntı:ArdaKozkı' Alıntı:BestAloneMan' Alıntı:Bende bu ikisi arasında kaldım
Z5 Compact en fazla 2000 TL olur bence
Türkiye de vergiler ile 2400 u zorlar
Oxygen' Alıntı:Şuanda G2 kullanmaktayım artık hem sıkıldım hemde aldığım için pişmanım.Telefonumu değiştirmek istiyorum fakat yine pişman olmak istemiyorum.Üzerine para eklemeden güzel tatminkar bir cihaz istiyorum.Eklesem bile en fazla 100TL ekleyebilirim.
RomMaster' Alıntı:Oxygen' Alıntı:Şuanda G2 kullanmaktayım artık hem sıkıldım hemde aldığım için pişmanım.Telefonumu değiştirmek istiyorum fakat yine pişman olmak istemiyorum.Üzerine para eklemeden güzel tatminkar bir cihaz istiyorum.Eklesem bile en fazla 100TL ekleyebilirim.
Ios al ben dr bidahaki aya iosa geciyorum