senolkabak43
Kayıtlı Üye
Başka bi öneriniz var mı ?
senolkabak43' Alıntı:Tek sorum var GM discovery one 4g mi yoksa Samsung galaxy j5 mi
Evet ama soyle dusunBySahin' Alıntı:Ben discovery 1 kullanıyorum. Bayaryası 1800mah ve hiç memnun değilim. İphone 5s almayı düşünüyordm ama onun da bayaryası 1570mah mış diye duydum. Doğrumu bu? Ve iphone 5s alınır mı?
Xyoline' Alıntı:senolkabak43' Alıntı:Tek sorum var GM discovery one 4g mi yoksa Samsung galaxy j5 mi
4G Hocam. Eğer o kadar bütçeniz varsa Meizu M2 Note'u da düşünebilirsiniz.
Xyoline' Alıntı:senolkabak43' Alıntı:Tek sorum var GM discovery one 4g mi yoksa Samsung galaxy j5 mi
senolkabak43' Alıntı:Xyoline' Alıntı:senolkabak43' Alıntı:Tek sorum var GM discovery one 4g mi yoksa Samsung galaxy j5 mi
Bukunduğum yerde M2 bulmak zor internetten sipariş ve benzeri yapmıcam ben Gm kullanıyorum suan ama memnun degilim one 4g de böyle olir diye korkuyorum ?
Bukunduğum yerde M2 bulmak zor internetten sipariş ve benzeri yapmıcam ben Gm kullanıyorum suan ama memnun degilim one 4g de böyle olir diye korkuyorum ?
Xyoline' Alıntı:senolkabak43' Alıntı:Xyoline' Alıntı:senolkabak43' Alıntı:Tek sorum var GM discovery one 4g mi yoksa Samsung galaxy j5 mi
Şahsen şu an ben aşırı memnunum. Discovery kullanıyordum ondan da memnundum. Bence 4G F/P cihazlarının kıralı.
BakiKorlu' Alıntı:Merhaba arkadaşlar, telefonumun ekranı kırıldı ve bu sefer yaptırmicam direkt cihaz değişimi yapicam. 4G alıcam beni en çok korkutan sağlamlık(kasanın plastik olması) ve ekranın 294 ppi olması... Bu iki konu hakkında bilgilendirir misiniz? Teşekkürler.
FoggyFa' Alıntı:Gm 4g alsam beni 3 yıl ***********ürür mü
beni bi 3 yıl ***********ürecek telefon lazım
en fazla 1000 tl olsun
en az 2gb ram
ve mtk olmasın mümkün ise
FoggyFa' Alıntı:Gm 4g alsam beni 3 yıl ***********ürür mü
beni bi 3 yıl ***********ürecek telefon lazım
en fazla 1000 tl olsun
en az 2gb ram
ve mtk olmasın mümkün ise