iphone 7 gibi düşünmek lazım iyidir bence de;Kulaklık girişinin bir sıkıntısı var demirinin biri başka yere degiyor oda okey Google uygulamasını açıyor telefon durup durup seni anlamadım diyor asıl ben onu anlamıyorum bunun için birde chipli cdla kulaklıklar var bana kalırsa filtre olarak yapmışlar daha temiz net ses vereceğine inanıyorum AliExpress den 1 ay önce sipariş verdim 1 aya ins gelir bakalım hayırlısı
Type-C farklı, USB 3.1 farklı şeyler. Type-C sadece USB-A ve USB-B gibi yeni bir form faktörü. Zaten bu cihazın USB 3.1 desteklemesi imkansız. Snapdragon 617 en fazla USB 2.0 desteklemekte: Snapdragon 617 Mobile Processor with Octa-Core CPUs | Qualcommiphone 7 gibi düşünmek lazım iyidir bence de;
tek sorun gm5+ daki usb nin gerçek type-c olmaması :/ usb 2.0 type-c portu var cihazın..
type-c soketi usb 3.1 ile birlikte geldi yalnız, apple microsoft asus gibi şirketler ortak oluşturdu, type-c yi geliştirirken 3.1 i de çıkarmış oldular. 3.1'i type a olarak fazla gören yoktur zaten.Type-C farklı, USB 3.1 farklı şeyler. Type-C sadece USB-A ve USB-B gibi yeni bir form faktörü. Zaten bu cihazın USB 3.1 desteklemesi imkansız. Snapdragon 617 en fazla USB 2.0 desteklemekte: Snapdragon 617 Mobile Processor with Octa-Core CPUs | Qualcomm
Soruya gelecek olursak, çalıştırır diye tahmin ediyorum. Ses iletimi için USB 2.0 fazlasıyla yeterli, çalışmaması için bir sebep göremiyorum.
Demek istediğim USB 2.0 kullanan Type-C'ye gerçek Type-C değil demenin hatalı bir tabir olması. USB 3.1 tüm bilgisayarlarda bulunan Type-A şeklinde de olabiliyor.type-c soketi usb 3.1 ile birlikte geldi yalnız, apple microsoft asus gibi şirketler ortak oluşturdu, type-c yi geliştirirken 3.1 i de çıkarmış oldular. 3.1'i type a olarak fazla gören yoktur zaten.
cihazın 2.0 desteklediğini söylemiştim, iğneleme yaparken tekrarlamamaya dikkat edin mahalle bilgisayarcısı yok karşınızda.