Arkadaşlar daha önce casper dan telefon almadım fiyat olarak güncel piyasada bana mudaillerine göre uygun geldiği için almayı düşünüyorum . Kullanan arkadaşlar varsa veya bilgisi olan benimle de deneyimlerini paylaşırlarsa mutlu olurum.
Saf android iyi ve stabildir o yüzdenBiz ablama aldık diğer telefonlara göre fiyatı makul abi günümüz standartlarını da karşılıyor kamerası falan güzel portre modunda fotoğraf çekildim benimde hoşuma gitti . En önemlisi pil süresi iyi dayanıyor. Ablam hiç elinden düşürmemesine rağmen ona bile dayanıyor )
Arkadaşlar daha önce casper dan telefon almadım fiyat olarak güncel piyasada bana mudaillerine göre uygun geldiği için almayı düşünüyorum . Kullanan arkadaşlar varsa veya bilgisi olan benimle de deneyimlerini paylaşırlarsa mutlu olurum.
Sürekli pil tasarrufunda da kullandığı içinde olabilir eğer pil tasarrufu sürekli açıksa kapatın sadece %20 lere düşdüğünde açılır yoksa donanım ve yazılımda sorunlar olabilir. bu sekildd de telefon ısınır ve donanım+batarya zarar görmüş olurBiz ablama aldık diğer telefonlara göre fiyatı makul abi günümüz standartlarını da karşılıyor kamerası falan güzel portre modunda fotoğraf çekildim benimde hoşuma gitti . En önemlisi pil süresi iyi dayanıyor. Ablam hiç elinden düşürmemesine rağmen ona bile dayanıyor )