asdf9779' Alıntı:Bu ne acele dostum bende dün aldım şuan root ihtiyacı duymadım hiç
tostos59' Alıntı:Bu cihaza root nasıl atılır yardım edermisiniz
Ali 26' Alıntı:daha root atilmiyor bu cihaza bildigim kadari ile atabilen varmi kiii
onur5488' Alıntı:Ali 26' Alıntı:daha root atilmiyor bu cihaza bildigim kadari ile atabilen varmi kiii
Var ben daha geçen gün arkadaşımın cihazını rootladım.
serkan75' Alıntı:Nasil bir cihazda stock olmaz?
siyarkblk' Alıntı:asdf9779' Alıntı:Bu ne acele dostum bende dün aldım şuan root ihtiyacı duymadım hiç
Hocam memnunmusunuz cihazdan bin tl ye o kadar telefon varken sizce bu alınmalı mı
asdf9779' Alıntı:siyarkblk' Alıntı:asdf9779' Alıntı:Bu ne acele dostum bende dün aldım şuan root ihtiyacı duymadım hiç
Hocam memnunmusunuz cihazdan bin tl ye o kadar telefon varken sizce bu alınmalı mı
Şuan memnunum , hızlı şarj olayindada bazı şeyler okudum bende sıkıntı yok. %20den %80e yarım saat sürüyor ama o yarım saatte baya ısınıyor daha sonra stabil hıza dönüyor ve tekrar buz gibi oluyor . full şarj 1 saat sürüyor ama ilk %70-80 arasına yarım saatte geliyor.ha bu arada bende ki 5 plus d yani çift sim olanı
Ali 26' Alıntı:arkadaslar isinma olayi varmi sizde
TheNexus' Alıntı:serkan75' Alıntı:Nasil bir cihazda stock olmaz?
Asderdd hocamla yapacaktık (aslında o yönlendirecekti ben hiç bişi yapamam) ama OEM açınca wipe olduğu için yapmadık
GMci81' Alıntı:TheNexus' Alıntı:serkan75' Alıntı:Nasil bir cihazda stock olmaz?
Asderdd hocamla yapacaktık (aslında o yönlendirecekti ben hiç bişi yapamam) ama OEM açınca wipe olduğu için yapmadık
Tam olarak ne demek istedin kardeşim biraz açar mısın ?
Wes' Alıntı:GMci81' Alıntı:TheNexus' Alıntı:serkan75' Alıntı:Nasil bir cihazda stock olmaz?
Tam olarak ne demek istedin kardeşim biraz açar mısın ?
OEM kilidi açınca cihazdaki bütün hafıza siliniyor, ondan bahsetmiş.