d.can' Alıntı:arkadaşlar 4gb lık dıscovery bırck oldu cwm recovery yuklu degıl ve soketım bozuk oldgu ıcın pc ye baglıyamıyorum bunu nasıl duzeltırım? haffıza kartına 4gb lık zıp dosyasını yüklesem telefonun kendı cwm sınden yukleyebılırmıyım ?
SERDAR_ABi' Alıntı:d.can' Alıntı:arkadaşlar 4gb lık dıscovery bırck oldu cwm recovery yuklu degıl ve soketım bozuk oldgu ıcın pc ye baglıyamıyorum bunu nasıl duzeltırım? haffıza kartına 4gb lık zıp dosyasını yüklesem telefonun kendı cwm sınden yukleyebılırmıyım ?
4GB discovery için degrade.zip ile biten rom varsa hafiza kartinda yükleyebilirsin kendi stock recovery si ile. Mutlaka degrade olmali.
from sdcard0
from sdcard1 ikisnden birinde görunur o degrade uzantili zip rom dosyaniz
d.can' Alıntı:SERDAR_ABi' Alıntı:d.can' Alıntı:arkadaşlar 4gb lık dıscovery bırck oldu cwm recovery yuklu degıl ve soketım bozuk oldgu ıcın pc ye baglıyamıyorum bunu nasıl duzeltırım? haffıza kartına 4gb lık zıp dosyasını yüklesem telefonun kendı cwm sınden yukleyebılırmıyım ?
4GB discovery için degrade.zip ile biten rom varsa hafiza kartinda yükleyebilirsin kendi stock recovery si ile. Mutlaka degrade olmali.
from sdcard0
from sdcard1 ikisnden birinde görunur o degrade uzantili zip rom dosyaniz
hocam zip dosyası vasra bana atabılırmısınız cok acil lütfen birde nasıl kuracağımı anlatırmsn