YellowFear
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Tabletlerden dolayı kınama alanlar arttığı için herkeste eskiye dönüşüm başladı. Herkes stock atıyor, kontrol edilir korkusundan tableti okula dahi getirmiyor. Ben de stock atanlardanım. Tekrardan özgürlüğümü kazanmak için yardımınıza ihtiyacım var. Forumda bilgisayarsız stock rom gördüm. Captain adlı kişi paylaşmış (gereken teşekkürü ettim.). Öncelikle bu işlemin tam olarak yapıldığını öğrenmek istiyorum. Konuyu okusana be cahil demeyin lütfen. Sadece daha iyi anlamak için yardımınıza ihtiyacım var. Daha fazla uzatmadan size soracağım soruları sıralıyorum;
Backup nasıl yapılır ve kullanılır?
Backup yapılan dosyayı restoreden geri yüklüyoruz fakat twrp silip sonra tekrar yüklesek o aldığımız backup hala durur mu?
Amacım herhangi bir kontrol anında tak diye stocka kontrol bitince tak diye eski hali yani play storeli haline döndermek. Bunu nasıl yapabilirim? :what:
Yardım edeceklere şimdiden sonsuz teşekkürler. Üşenmeyip okuyanlara da teşekkürler. Saygılar...
Backup nasıl yapılır ve kullanılır?
Backup yapılan dosyayı restoreden geri yüklüyoruz fakat twrp silip sonra tekrar yüklesek o aldığımız backup hala durur mu?
Amacım herhangi bir kontrol anında tak diye stocka kontrol bitince tak diye eski hali yani play storeli haline döndermek. Bunu nasıl yapabilirim? :what:
Yardım edeceklere şimdiden sonsuz teşekkürler. Üşenmeyip okuyanlara da teşekkürler. Saygılar...