Merhaba arkadaşlar. Bugün sizinle ilk romumu paylaşıyorum. ROM Inew v3 cihazından port edilmiştir. Özelleştirme seçeneği oldukça fazla. Denemenizi öneririm.
Yapılan Değişiklikler
- Ayarlarda ve bazı apklar Türkçeleştirildi.
- ROM tabanı olarak GG Ultimate kullanıldı.
- ART eklendi.
- Modlu Nova Launcher Eklendi
- Gereksiz uygulamalar silindi ve olabildiğince sade bir ROM haline geldi.
- ROM'da Toogle ekleme ve kapatma seçeneği var.
Kurulumdan sonra yapılması gerekenler.
- ROM'da zil sesleri ve bildirim sesi default olarak seçili değil, kendiniz istediğinizi seçebilirsiniz.
Hatalar;
Aslında kullanıma engel bir hata yok fakat olanlar söyleyeyim;
-ART geçince Google Keyboard durdu hatası veriyor. Onun için bu akşam bir fix verebilirim. (Başka bir klavye)
-Whatsapp sohbetler ekranındayken seçenekler tuşuna basarsanız "Whatsapp Durdu" hatası veriyor. Sağ üstteki 3 nokta kullanılabilir.
-Ses paneli malesef ekrana tam sığmıyor. Düzeltmeyi denedim fakat systemui.apk hiç bir şekilde açılamıyor fakat kullanıma engel bir durumu yok.
Hataları çözdükçe fix olarak konuya ekleyeceğim.
@Orochi üstada sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten bizim için çok büyük bi nimet. Bana çok faydası dokundu, dokunacaktır da :rool:
@madlover
@bugra333
[font='Open Sans', sans-serif]@SERDAR34 [/font]
@SmiLeToLife
@Dr.Razor
@erencan
@asderd
@cyber71khan
@TRespect
@ferdi9050
sonsuz teşekkürler.
download: https://mega.co.nz/#!9pRH0R4Q!MPlJcv7t7zf9icSmmToLRtEHWEGm5HOi9tRaG2DeURs
Yapılan Değişiklikler
- Ayarlarda ve bazı apklar Türkçeleştirildi.
- ROM tabanı olarak GG Ultimate kullanıldı.
- ART eklendi.
- Modlu Nova Launcher Eklendi
- Gereksiz uygulamalar silindi ve olabildiğince sade bir ROM haline geldi.
- ROM'da Toogle ekleme ve kapatma seçeneği var.
Kurulumdan sonra yapılması gerekenler.
- ROM'da zil sesleri ve bildirim sesi default olarak seçili değil, kendiniz istediğinizi seçebilirsiniz.
Hatalar;
Aslında kullanıma engel bir hata yok fakat olanlar söyleyeyim;
-ART geçince Google Keyboard durdu hatası veriyor. Onun için bu akşam bir fix verebilirim. (Başka bir klavye)
-Whatsapp sohbetler ekranındayken seçenekler tuşuna basarsanız "Whatsapp Durdu" hatası veriyor. Sağ üstteki 3 nokta kullanılabilir.
-Ses paneli malesef ekrana tam sığmıyor. Düzeltmeyi denedim fakat systemui.apk hiç bir şekilde açılamıyor fakat kullanıma engel bir durumu yok.
Hataları çözdükçe fix olarak konuya ekleyeceğim.
@Orochi üstada sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten bizim için çok büyük bi nimet. Bana çok faydası dokundu, dokunacaktır da :rool:
@madlover
@bugra333
[font='Open Sans', sans-serif]@SERDAR34 [/font]
@SmiLeToLife
@Dr.Razor
@erencan
@asderd
@cyber71khan
@TRespect
@ferdi9050
sonsuz teşekkürler.
download: https://mega.co.nz/#!9pRH0R4Q!MPlJcv7t7zf9icSmmToLRtEHWEGm5HOi9tRaG2DeURs