Ridone' Alıntı:Bundaki system ui gg ultimate ye atsam çalışırmı acaba? Çok benziyor hatta aynisi neredeyse
Normal romlardaki gibi olmsi lazim.Romu yapali cok oldu o yuzden tam hatirlamiyorumyildirimm52' Alıntı:Son uygulamalar bölümü nasıl acaba ?
Saolasinsonkur21' Alıntı:emeğinize sağlık 10 dkya flashlıyorum
edi_irvine' Alıntı:art geçtim face ve messenger kuramıyorum sizde de böyle bir sıkıntı var mı
Frozen' Alıntı:edi_irvine' Alıntı:art geçtim face ve messenger kuramıyorum sizde de böyle bir sıkıntı var mı
Art da her uygulama uyumlu olmayabilir.Normaldir.
edi_irvine' Alıntı:Frozen' Alıntı:edi_irvine' Alıntı:art geçtim face ve messenger kuramıyorum sizde de böyle bir sıkıntı var mı
cevap için teşekkür ederim hocam. çözümü varmıdır ki yoksa dalvik e geri mi dönelim.
Frozen' Alıntı:edi_irvine' Alıntı:Frozen' Alıntı:edi_irvine' Alıntı:art geçtim face ve messenger kuramıyorum sizde de böyle bir sıkıntı var mı
cevap için teşekkür ederim hocam. çözümü varmıdır ki yoksa dalvik e geri mi dönelim.
Dalvike dönmek daha mantıklı.Facebookun kurulmama nedeni marklık
aynen dalvik dönmek iyi olacak aslında art da çok iyiydi rom neyse bakalım yinede teşekkürler hocam her ikinizede.ByRomcu™' Alıntı:Frozen' Alıntı:edi_irvine' Alıntı:Frozen' Alıntı:edi_irvine' Alıntı:art geçtim face ve messenger kuramıyorum sizde de böyle bir sıkıntı var mı
Dalvike dönmek daha mantıklı.Facebookun kurulmama nedeni marklık
Art'la alakalı sorun yok Sorun uygulamalarda.Ama benim tel artda daha da çok kasıyor dalvik iyidir
ByRomcu™' Alıntı:Görüntülü arama çalışmıyor 3.parti uygulamalarla görüntülü konuşabilirsiniz.
edi_irvine' Alıntı:ByRomcu™' Alıntı:Görüntülü arama çalışmıyor 3.parti uygulamalarla görüntülü konuşabilirsiniz.
görüntülü konuşma sorununu çözümü için bir fix verebilirimisiniz.