Konuda da belirttiğim gibi, bütün işlemleri sorunsuz yaparsanız hiçbir şey olmaz. Ve evet 4.4.2'ye olur, TWRP 3 ve üzeri önerilir.Hocam 4.4.2 olan tablete bu olurmu ve twrp 3 değil
Konuda da belirttiğim gibi, bütün işlemleri sorunsuz yaparsanız hiçbir şey olmaz. Ve evet 4.4.2'ye olur, TWRP 3 ve üzeri önerilir.Hocam 4.4.2 olan tablete bu olurmu ve twrp 3 değil
Merhaba. Geri bildirimler için teşekkürler. Dokunmatik maalesef kronik bir sorun. Dikey ekranda kalem kullanılamıyor.Rom on numara hocam. Kurulum bölümü ayrıca hoşuma gitti :emoji_slight_smile: Ama gel gör ki dokunmatiğimiz çalışmıyor kalemle bu güzel romu kullanmaya çalışacağız bir çözüm bulamadık şu dokunmatiğe. Rom için teşekkürlerimi iletiyorum :emoji_slight_smile:
Merhaba. Işık kapatma konusunda geçici yöntemler var. Ama olması daha iyi. Karanlık ortamlarda iş görücü. Sanal tuşlar için; indirdiğiniz rom dosyasını açın. Kronos/SoftKey klasöründeki zipi çıkarın arşivden. TWRP ile hiçbir temizleme işlemi yapmadan yükleyin. Kolay gelsin.Merhaba, rom için teşekkürler, birkaç sorum olacak :emoji_slight_smile: Kapasitif tuşların ışığını kapatmak mümkün mü? Bir de kurulum sırasında ekran tuşlarını aktifleştirmedim, sonradan yapmanın bir yolu var mı? Hatta eğer mümkünse kapasitif tuşları direkt devre dışı bırakabilir miyim?
Yardimci olabilir misiniz lutfen!Hocam oncelikle iyi gunler. Cok acemice bir soru olacak ama simdi ben bu romu kurdugumda surumum kurtarmadigi icin indiremedigim oyunlari indirip sorunsuz bir sekilde oynayabilecek miyim? (Mesela benim tabletim ""E-tab 5 4.4.2"" pes 2017yi kaldirmiyor bu sebeble telefonumdan oynuyorum ""Lg G4 6.0"" Eger bu romu basarili bir sekilde kurarsam tabletten pes 2017yi oynabilir miyim?) Bu arada kolay gelsin :emoji_slight_smile:
Yardimci olabilir misiniz lutfen!
Çözüm yok mu kurban olayım. Bir şeyler bulun şu soruna. Eklenti olabilir, uygulama olabilir. Benim eTab-5 ekranı bozuk algılamıyor. Dikey modda yataymış gibi algılıyor tableti. Vardır bir çaresi. Cevabınızı ümitle ve heyecanla bekliyorum. Bilgisayarım olsa bir şeyler kurcalarım ama . KOLAY GELSİN KARDEŞİM!!!Merhaba. Geri bildirimler için teşekkürler. Dokunmatik maalesef kronik bir sorun. Dikey ekranda kalem kullanılamıyor.
Aslinda ben pes2017'yi(oyunu) ornek olarak gostermisdim. Asil kastim mesela android 5.0 ve uzerinde calisan her hangi bir uygulamayi romu kurduktan sonra calistirip calistiramayacagimdi. Sizide yoruyoruz kusura bakmayinMerhaba. Oyun oynadığım pek söylenemez. Ama deneyebilirsiniz. Olması olası.
Çalışır. Sıkıntı olmaz.Aslinda ben pes2017'yi(oyunu) ornek olarak gostermisdim. Asil kastim mesela android 5.0 ve uzerinde calisan her hangi bir uygulamayi romu kurduktan sonra calistirip calistiramayacagimdi. Sizide yoruyoruz kusura bakmayin :emoji_slight_smile:
Merhaba. Bu konuya farklı bir cihazın sorununu yazmanız forum kurallarına aykırı. Mesajın sonundaki linke tıklayın. Konu başlığını ve sorununuzu yazın. İlgili arkadaşlar size yardımcı olacaktır. İyi günler.
https://forum.turkdevs.com/forum/android-one-5-plus-sorun-yardim-bolumu.306/konu-olustur