Merhaba. Bu sorunu yaşayan bir iki kişiden birisiniz. Sizde oldu diye herkeste olacak değil. Kurulumda biryerde bi hata neyin yapmışınızdır.Kardesim her uygulamada denedim ve ayni sorunuyasadim indirmeyin ses 1.5 saniye geriden geliyor yotube uyglamasinda dier uygulamalarda 0.5 -1 civari geriden gelior bilginize
İnsanları yanlış yönlendirmeyin....indirmeyin...
Wipe bölümünden sadece dahili depolama bölümünü biçimlendirmedim sorun burdan kaynaklanıyor olabilirmiWipeleri tam yapın.
Peki teşekkürlerBi arkadaş daha bu sorunu yaşamıştı. Üstteki yorumlara bakın. Çözümü de yazmıştı.
@Hayalet520 arkadaş bu şekil çözmüş. Bakın derim.Hala açılışta takılı, başka rom'ları denedim onlarda da aynı sorun var senin romunla ilgili değil yani. Teşekkürler yine de.
Düzenleme: Bu forumdaki rehberlerle tableti orijinal haline getirdim, sonra TWRP kurdum, sonra romu flashladım oldu. Belki aynı sorunu yaşayan çıkar diye yazayım dedim.
Ben de bu arkadaşın sayesinde yapabilmiştim. Başka çare yok.Merhaba. Tuş ışıkları yanar. Sanal tuşların avantajı kalem kullanırken rahatlık sağlamasıdır. Malum, kalem kapasitif tuşlara işlemiyor. Ayrıca telefon romu olduğu da doğrudur. Bunun için roma Ayarlar Editörü adlı bir uygulama koydum. Ayarlar menüsünde görünmesini istemediğiniz şeyleri bununla kaldırabilirsiniz. Kolay gelsin.
Kalem sıkıntılı maalesef.Sıkıntısız yükledim.Sadece ekran döndürdüğü ise kalemin kalibrasyonu dönmüyor bu yüzden kalemi doğru dürüst kullanamıyorum.
Teşekkürler.TŞK EMEĞİNE SAĞLIK
evet tabletten dosyayı indirirsen yüklersin. Ama twrp olması lazımRE: [6.0.1][STABİL][GÜNCELLEME]CM13 FOR ETAB5 BY #SONEROGUR Development
Merhaba bilgisayarsız yükleyebilir miyim