Sorun olmaz.S.A bu rom da da meb engeli olur mu ev Wifisinde normal cracklenmiş etab romda vpnsiz çoğu siteye girmiyor.
Sorun olmaz.S.A bu rom da da meb engeli olur mu ev Wifisinde normal cracklenmiş etab romda vpnsiz çoğu siteye girmiyor.
Kayıt dosyası yok dioRE: [AROMA][6.0.1][STABİL][GÜNCELLEME]CM13 FOR ETAB5 BY #SONEROGUR Development
Dosyayı indirmede sıkıntı yaşayanlar var mı başka? Varsa yorum yazınız.
Eklenmiyor. Ancak 3. taraf launcher ya da bu iş için üretilmiş uygulamalar ile halledilebilir.Hocam kilit ekranına widget ekleyebiliyor muyuz
Merhaba. Mutiwindow açmayı bi yorumda anlatmıştım. İlk sayfaya bakarsanız, orda olması lazım. Ayrıca güncelleme geliştirici tarafından verilir.Multiwindow nasil acabiliriz bide romlari nasi guncelleriz soylerseniz sevinirim tesekkurler rom icin guzel
Merhaba. Flash Tool ile TWRP kurun. Bunu yükleyin.Merhaba. Bunu Flash Tool ile yüklemek istiyorum. Tabletim Recevery Moda bile girmiyor. Sadece bilgisayardan görünüyor. Nasıl yapabilirim?
Çekip paylaşırsanız ilk mesaja eklerizHocam gayet güzel bir rom hazırlamışsınız bende şu an sorunsuz çalışıyor çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim...
[doublepost=1487097466,1487097314][/doublepost]Hocam bu arada kurulumunu çekip video olarak paylaşsam sakıncası olurmu?
Merhabalar. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Video konusunda ise forumun adını ve nickimi kullanarak paylaşmanızda hiçbir sakınca yok. Ancak indirme linki vereceksiniz direkt konunun linkini kullanın. Buradan indirilmesi daha uygundur. Kolay gelsin. İyi günler.Hocam gayet güzel bir rom hazırlamışsınız bende şu an sorunsuz çalışıyor çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim...
[doublepost=1487097466,1487097314][/doublepost]Hocam bu arada kurulumunu çekip video olarak paylaşsam sakıncası olurmu?
Merhaba. Rom tarafımca artık güncelleme almayacaktır. Sorunsuz bir kullanım için stock rom önerilir. İyi günler.Miracast çalışmıyor bu 3 üncü yazışım sorun çözülecekmi cevap verirsiniz.
Merhaba. Mevcut rom final sürümdür. İyi günler.romu bu siteden indirdim cynmod u nasil guncelleme yapabilirim
Nasıl yani?Sarj isigini yandirabilirmiyiz
Bu romdan mı bahsediyorsunuz?iyi günler etab 5 i bilgisayara bağladığımda şarz ışığı yanmıyor ve bilgisayara ıtutmuyor bide sistem silindi yazılım atmaya çalışıyorum olmuyor yardım ederseniz sevinirim