İşte bu..Bunu bekliyorduk., Ellerine sağlık,Tşk.şimdi indiriyorum.GM 5 Plus TWRP 3.1.0-0
GM 5 Plus için yapılan yenilikler;
- Sistem ve Vendor imajı yükleme/yedekleme/geri-yükleme desteği eklendi.
- OTG desteği eklendi.
- EFS(imei) yedekleme/geri-yükleme desteği eklendi.
- Ekranın ortasında sürekli çıkan fare imleci sorunu giderildi.
3.1.0-0 Güncellemesi ile gelen yenilikler;
- ADB üzerinden doğrudan bilgisayara yedekleme ve bilgisayar üzerinden cihaz yedekleme desteği eklendi.
- MTP başlangıç kodu iyileştirmeleri yapıldı.
- Android 7.x xattrs desteği ile yedekleme ve geri yüklemede veri kaybı sorunları giderildi.
- Dahili depolamanın yedeklenmediğini daha iyi belirmet için çeşitli metinler eklendi.
- TW_THEME'nin otomatik tespit mekanizması geliştirildi.
- getcap ve setcap desteği eklendi.
- Şifre çözme esnasında ext4 ve f2fs dosya sistemlerinin her ikisinide bağlamayı deneme desteği eklendi.
- Güç tuşu ile ekranı kapatma desteği eklendi.
- FDE şifre çözme işlemine zaman aşımı eklendi.
- Yeniden başlatma esnasında TWRP Uygulamasını yüklemeyi hatırlatan bir ekran eklendi.
- AB OTA zip desteği eklendi.
- Yeni Android 7.x log komutu desteği eklendi.
- Recovery kaynak kodları AOSP 7.1'e güncellendi.
- Birçok hata gidermesi ve performans iyileştirmeleri yapıldı.
[doublepost=1489962888,1489945532][/doublepost]Cok sagol ama,Hocam Twrp den yedek alinca 40 sene oncesinin tarihinde, yedegi 1970 tarihli aliyor. Ve yedegi tekrar yukleyince sebeke ve sim yok hatasi oldu. Bir de Twrp uygulamasi diyor, Onu yuklememi isaretleyecegiz. Yukle olarak reebot yaptim. Sistem acilinca Twrp guncellemesi isteyince playstore yonlenip guncelleyince Twrp de sorun olustu.Ben de simdi, eski ye donerek, eski Twrp ni 3.0.2.0 Asderd.img yi geri flashladim.