İşte olmuyor cihaz hiç bir tepki vermiyor sadece o yazıda sabahtan beri hiç bir tepkime yokSes açma güç tuşu ile twrpyi aç. Ardından pcye bağla rom dosyasını at. Flashla.
Merhaba. Tüm tuşlara aynı anda basılı tutun 15-20 saniye kadar. Cihaz kapanacak, sonra recovery moda girebilirsiniz.İşte olmuyor cihaz hiç bir tepki vermiyor sadece o yazıda sabahtan beri hiç bir tepkime yok
Resimdeki en ondeki sen misin yanlis anlama telefon markasi sorucaktim cam gibi cekmisİşte olmuyor cihaz hiç bir tepki vermiyor sadece o yazıda sabahtan beri hiç bir tepkime yok
Resimdeki en ondeki sen misin yanlis anlama telefon markasi sorucaktim cam gibi cekmis [/QUO
Benim telefonmdan çekilmedi kardeşim başkası çekti
Recovery moda giriyom da ordan çıkamıyor dahili depolamayı sildiğim için reboot sistem now yapsam bile tablet sadece GENERAL MOBİLE yazısında kalıyor dahili depolamayı nasıl yüklücem ???Merhaba. Tüm tuşlara aynı anda basılı tutun 15-20 saniye kadar. Cihaz kapanacak, sonra recovery moda girebilirsiniz.
Resimde en arkadaki benim ama başka bı arkadaşın tel inden çekildi fotoResimdeki en ondeki sen misin yanlis anlama telefon markasi sorucaktim cam gibi cekmis
Peki onu nasıl yapabilirim YouTube den baktım bı kaç video var ama hepsine güvenemiyorum sizin güvendiğiniz bir şeyler varsa bana da önerir misiniz beni bir tek siz anladınız şimdiDahili depolama alanı özel dosyalarınızın bulunduğu kısımdır. Oradaki belgelerinizi geri kurtarmak zor. Sizin sorun yaşadığınız alan sistem belleğine wipe atmış olmanızdan kaynaklı olarak cihazın çalışmasını sağlayacak herhangi bir rom yüklü olmamasından. Stock yada custom rom yükleyerek cihazın tekrar açılmasını sağlayabilirsiniz.