THX :)
Q ques1 Kayıtlı Üye 23 Eki 2016 #43 htc yi indirdim denedim stock kameradan daha kötüydü simdide bunu deneyelim
M mustafamac Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Eki 2016 #44 Cvp: [APP/6.0+] Lenovo Snapit Kamera başarılı olmuş elinize sağlık başarılı..
Q ques1 Kayıtlı Üye 24 Eki 2016 #46 komple sorunlu sürekli kapanıyor xda üzerindende baktım bu sürüme zaten buglu bir apk
Orochi™ Administrator 25 Eki 2016 #47 Cvp: RE: [APP/6.0+] Lenovo Snapit Kamera ques1' Alıntı: komple sorunlu sürekli kapanıyor xda üzerindende baktım bu sürüme zaten buglu bir apk Genişletmek için tıkla ... uygulamada sorun yok sizin cihazınız veya kullanıdığınız yazılımla uyumsuzdur . UMİ TOUCH Stock MM romda sorunsuz çalışıyordu.
Cvp: RE: [APP/6.0+] Lenovo Snapit Kamera ques1' Alıntı: komple sorunlu sürekli kapanıyor xda üzerindende baktım bu sürüme zaten buglu bir apk Genişletmek için tıkla ... uygulamada sorun yok sizin cihazınız veya kullanıdığınız yazılımla uyumsuzdur . UMİ TOUCH Stock MM romda sorunsuz çalışıyordu.
Orochi™ Administrator 26 Eki 2016 #51 Cvp: [APP/6.0+] Lenovo Snapit Kamera barkada33' Alıntı: Linki bulamadım Genişletmek için tıkla ... Link Gizlidir yorum yazdıktan sonra Sayfayı yenileyin Link Görünür hale gelecektir.
Cvp: [APP/6.0+] Lenovo Snapit Kamera barkada33' Alıntı: Linki bulamadım Genişletmek için tıkla ... Link Gizlidir yorum yazdıktan sonra Sayfayı yenileyin Link Görünür hale gelecektir.