ısım' Alıntı:apk ları nasıl zip yaparak twrp den yükleriz
tablet rootsuz ve kurumsal var twrp ile clean master yükledim başka uygulamları ben nasıl yaparım
ısım' Alıntı:http://forum.turkdevs.com/konu-mod-twrp-clean-master-yukleme.html?pid=73737#pid73737
Burada clean master zipini vermiş önce cihaza twrp yükle sonra install dan zip sec yüklüyor içine hata veriyor ama yükleniyor sonra settings zipinide vermiş settings ide yükle sonra clean master dan kurumsal iptal et ayarlar komple açılıyor ve YouTube de tekno PC diye kanal var orada gitmeyen dosya yöneticisi diye video var onun altında eş dosya yöneticisi var onu indir zaten bilinmeyen kaynaklar açılıyor yüklerin zaten dosya yöneticisi tablette Eba market teki bir uygulama olrk görüyor
@"Denizsahin" kardeş bende eş doya var zaten ama mesela GTA yı nasıl yüklerin dediğini anlamadim
azad' Alıntı:3c toolbox tan yapabilirsin
Seceneklere gir
Uygulamalara bas asagida sitem kullanici ve tumu diye secenek geliyor ordan kullaniciya bas
Sonarad istedigin uyulamayi sec sectikten sonra asagida yonete bas sonra cwm/twrp. Yaziyor ona bas : tamamdir:goodbye:
mehmetakifibis' Alıntı:azad' Alıntı:3c toolbox tan yapabilirsin
Seceneklere gir
Uygulamalara bas asagida sitem kullanici ve tumu diye secenek geliyor ordan kullaniciya bas
Sonarad istedigin uyulamayi sec sectikten sonra asagida yonete bas sonra cwm/twrp. Yaziyor ona bas : tamamdir:goodbye:
Root gerektirir. !!!!!
azad' Alıntı:mehmetakifibis' Alıntı:azad' Alıntı:3c toolbox tan yapabilirsin
Seceneklere gir
Root gerektirir. !!!!!
Hayır gerektirmez denedim? :goodbye:
mehmetakifibis' Alıntı:azad' Alıntı:mehmetakifibis' Alıntı:azad' Alıntı:3c toolbox tan yapabilirsin
Seceneklere gir
Root gerektirir. !!!!!
Hayır gerektirmez denedim? :goodbye:
3c tolbox (trisitulbaks) kullanırken root izni istiyordu benden. Yoksa sadece benden mi istiyordu