DesTaN' Alıntı:Sistemui'yi Stock romdan alıp dener misiniz?
canerko' Alıntı:Needrom dan Note 4 rom portladim ve tel acildi fakat unfortunately com.android.settings has stopped hatasi verdi ve kapata basip ancak guc tusuna basip telefonu kapatabildim ekrandaki herhangi bir tusa basmama izin vermedi..Konuda cozumu varmi bilmiyorum yardim edermisiniz problem nedir nasil cozeriz tesekkur ederim..
DesTaN' Alıntı:Konum için hangi liblere bakmak gerekiyor?
Orochi™' Alıntı:Orjinal hiç bir uygulama cm11 de çalışmaz
portladığın romun kendi uygulamaları hata veriyorsa
log alıp bakman gerekir
benim kendi görüşüm portlamak istediğin rom tablet arayüzü ile uyumsuz olabilir
cihazınla aynı chipsete sahip bir cihaza cm11 var ise onu dene.
Mt6592'li tabletlere bakmam gerekiyor sanırım ancak bir bilgim yok en çok rom bulunan 6592 tablet hangisidir peki?
Orochi™' Alıntı:canerko' Alıntı:Needrom dan Note 4 rom portladim ve tel acildi fakat unfortunately com.android.settings has stopped hatasi verdi ve kapata basip ancak guc tusuna basip telefonu kapatabildim ekrandaki herhangi bir tusa basmama izin vermedi..Konuda cozumu varmi bilmiyorum yardim edermisiniz problem nedir nasil cozeriz tesekkur ederim..
hatanın nedeni için log alıp incelemeniz gerekir..
Log alma ve inceleme konusuna hakim degilim..Herhalde beni asan konular..Peki tesekkur ederim pratikten bir cozum vardir diye dusundum.
Kard32' Alıntı:İyi günler.Benim şöyle bir sorunum var.Romum açılırken simsiyah bir ekranla açılıyor.Logo ve animasyon gözükmüyor.Birde kapattığımda telefon geçici olarak açılmıyor.Baya bir bekletiyorum öyle açılıyor telefon.Bu sorunları nasıl çözebilirim.Birde romumda tertiarytracker diye bir apkya rastladım system klasöründe o nedir?
genso' Alıntı:Orochi™' Alıntı:Orjinal hiç bir uygulama cm11 de çalışmaz
log alıp bakman gerekir
Mt6592'li tabletlere bakmam gerekiyor sanırım ancak bir bilgim yok en çok rom bulunan 6592 tablet hangisidir peki?
Aynı chipset romu zaten çoğu uygulama hata verdi orjinalini attım düzeldi çoğu bazıları düzelmedi diğerlerine ne yapmalıyım
Tablet arayüzüne uyan romu nerden bulucam MT6592 en çok rom bulunan tablet hangisidir ki?
Orochi™' Alıntı:Kard32' Alıntı:İyi günler.Benim şöyle bir sorunum var.Romum açılırken simsiyah bir ekranla açılıyor.Logo ve animasyon gözükmüyor.Birde kapattığımda telefon geçici olarak açılmıyor.Baya bir bekletiyorum öyle açılıyor telefon.Bu sorunları nasıl çözebilirim.Birde romumda tertiarytracker diye bir apkya rastladım system klasöründe o nedir?
Rom nedir cihaz nedir android sürümü nedir onları yazarsan ona göre cevap vereyim .
söylediğin uygulamayı güvensiz olarak düşünüyorsan sil Traker isimli uygulamalar takip için kullanılıyor
yüklediğin romu üreten firma tarafından eklenmiş olabilir.
genso' Alıntı:Orochi™' Alıntı:Orjinal hiç bir uygulama cm11 de çalışmaz
log alıp bakman gerekir
Aynı chipset romu zaten çoğu uygulama hata verdi orjinalini attım düzeldi çoğu bazıları düzelmedi diğerlerine ne yapmalıyım
Tablet arayüzüne uyan romu nerden bulucam MT6592 en çok rom bulunan tablet hangisidir ki?
Needromda tablet olarak arama yap uygun cihaz vardır illaki
Kard32' Alıntı:Lütfen tam 1aydır bekliyorum.İnternette araştırmalar yaptım ama bunla ilgili birşey de bulamadım .Bu sorunuma bir türlü çözüm bulamadım
SuperDroid' Alıntı:Kard32' Alıntı:Lütfen tam 1aydır bekliyorum.İnternette araştırmalar yaptım ama bunla ilgili birşey de bulamadım .Bu sorunuma bir türlü çözüm bulamadım
Senin yerinde olsam hemen başka rom portlardım
İçindeki gereksiz apkları silmeden romu açma
SmsReg
TerriatyTracker
PrivacyProtectionLock
AtciService gibi
Kard32' Alıntı:SuperDroid' Alıntı:Kard32' Alıntı:Lütfen tam 1aydır bekliyorum.İnternette araştırmalar yaptım ama bunla ilgili birşey de bulamadım .Bu sorunuma bir türlü çözüm bulamadım
SmsReg
TerriatyTracker
PrivacyProtectionLock
AtciService gibi
Peki sonra bir problem çıkarırmı,aslında romumun olabildiğince saf olmasını istiyorum.Çünkü gerçekten güzel bir rom.Ama bu sorunlarını çözmem gerekiyor.Tavsiyeniz için teşekkürler
SuperDroid' Alıntı:Kard32' Alıntı:SuperDroid' Alıntı:Kard32' Alıntı:Lütfen tam 1aydır bekliyorum.İnternette araştırmalar yaptım ama bunla ilgili birşey de bulamadım .Bu sorunuma bir türlü çözüm bulamadım
SmsReg
TerriatyTracker
PrivacyProtectionLock
AtciService gibi
Peki sonra bir problem çıkarırmı,aslında romumun olabildiğince saf olmasını istiyorum.Çünkü gerçekten güzel bir rom.Ama bu sorunlarını çözmem gerekiyor.Tavsiyeniz için teşekkürler
1- logoyu ve libshowlogo.so yu vibeui kapali sarj zipinden veya stocktan al
2- animasyonu degis (/system/media klasorundeki sonu animation.zip ile bitenler)
3- Dedigim apklari kaldir oyle dene
4- Olmazsa da o romdan vazgec needromda bol bol saf aosp var
Kard32' Alıntı:Teşekkürler ne zamandır ne yapacağımı bilemiyordum.