JRLejoyner
Yönetici
Portladığım tüm romlarda google klavye durdurdu hatası alıyorum
Orochi©' Alıntı:Bu konuda portladiginiz tonlarda yasanan sorunlar için sorular ve çözümler paylaşılacaktır
Çözülen sorunlar için çözümler ilk mesaja eklenecektir
------------------------------------------------------------------------------------------------
Portlanan Romda Ekran Ters olarak Geliyorsa
Build.prop dosyasından aşağıdaki kodu ariyoruz
bu kodun sonunda 180 yazıyorsa 0 yapıyoruzKod:ro.sf.hwrotation=
0 yazıyorsa 180 yapiyoruz
------------------------------------------------------------------------------------------------
Portlanan Romda com.mediatek.bluetooth hatası aliyorsaniz
Libft.so dosyasını değiştirin
Portlanan Romda Google play Store bağlantı hatası yaşıyorsanız
Çözüm için port romun kendi build.prop dosyasının orj cihaza yukleyin
Bu hata build.prop dosyasında bulunan cihaz marka model bilgilerinin değiştirilmesinden kaynaklanır.
Portlanan Romda imeiler gözükmüyorsa
System/etc klasöründen firmaware ve mddb klasörlerini Taban Alınan Romdan Alın
Portlanan Romda Arama Yaparken Ses Gelmiyorsa Portladığınız Romun Kendinden Aşağıdaki Lib Dosyalarını Alın
mtk-ril.so ve mtk-rilmd2.so
Portlanan Romda Phone uygulaması Durduruldu Uyarısı veriyorsa Portladığınız Romun Kendinden aşağıdaki lib dosyalarını alın
libwebp_android.so
libwebrtc_audio_preprocessing.so
libwebviewchromium.so
libwebviewchromium_plat_support.so
Portlanan Romda Ses Cızırtısı Yaşıyorsanız Bil Hassa KK romlarda Olan bir Sorundur Bunu çözmek için
TABAN Alınan Rom veya Stock Romdan System deki Data Klasörünü Alıp Romunuza Ekleyin
Portlanan Romda Sanal Tuşları Açmak veya Kapatmak istiyorsanız
Romun build.prop ına Aşağıdaki Satırı Ekliyoruz kodun Sonuna
1 Yazarsanız Sanal Tuşlar Kapanır
0 yazarsanız Sanal Tuşlar Açılır
Kod:qemu.hw.mainkeys=
Devamı Gelicek :sigaraiciyor:
ricohket' Alıntı:Hocam uygulamalardaki ram bellek bilgisi vs. orjinal değerler değil bunun için ne yapmam lazım?
Orochi©' Alıntı:ricohket' Alıntı:Hocam uygulamalardaki ram bellek bilgisi vs. orjinal değerler değil bunun için ne yapmam lazım?
Ram değerleri androidin Orj Degerleridir yanlışlık olacağını sanmam 3. parti uygulamalarda eksik veya fazla gözükebilir ben onlara itibar etmiyorum.
okydoky' Alıntı:androıd.process.media hatası alıyoruz Konuyu taradık ama çözüm bulamadık sebebi ne olabilir Mesut hocam ve nasıl üstesinden geliriz.
bi bakıp deniyelm dostm saolIncredible™' Alıntı:okydoky' Alıntı:androıd.process.media hatası alıyoruz Konuyu taradık ama çözüm bulamadık sebebi ne olabilir Mesut hocam ve nasıl üstesinden geliriz.
system/app/documentsui.apk yoksa ekleyin, varsa sıkıntı yine ondadır
okydoky' Alıntı:androıd.process.media hatası alıyoruz Konuyu taradık ama çözüm bulamadık sebebi ne olabilir Mesut hocam ve nasıl üstesinden geliriz.
Alpha™' Alıntı:Hocam benim portladığım rom açılıyor kurulumu yapıyorum Launcher ın açılması gerekirken com.android.providier durdu hatası alıyorum. Launcher Açılmıyor. Son uygulamalarda açılmıyor. Ayarlardan başka hiçbirşeye giremiyorum
Port - CleanKat
Taban - GidGat Plus Flux Edition
Alpha™' Alıntı:Çalıştı Teşekkürler.
Ama hala launcher çalışmıyor.
FrozeNNN' Alıntı:Portladığım çoğu rom bootloop oluyor libandroid.servers.so değişiyorum sonuç yine aynı Nasıl çözülebilir
Creative®' Alıntı:Alpha™' Alıntı:Çalıştı Teşekkürler.
Ama hala launcher çalışmıyor.
romunu carvil touch ile sıfır rom kurar gibi kur bi