Incredible™' Alıntı:daha napayım videolu link attım
zuroha' Alıntı:dosya zipli gelmiyorki hiçbir şekilde açılmıyor.
olcylmz' Alıntı:Ya bu nasıl bir site arkadaş linkleri görebilmek için üye olun diyor oluyoruz sonra email dogrula diyor ama email sorgulamaya Tıklıyoruz hiç bir yere yönlendirmiyor öylece kalıyor kafayı yicem yaaaa
BlackSlayer' Alıntı:Benim cihazim şu an normal rom,root vb.yok buma göre bi TWRP varmıdır
ben şimdi konularda CWM buldum onu yapıcağım CWM ile mc romu atarım ozaman diğilmi root vb. yokkenOrochi™' Alıntı:BlackSlayer' Alıntı:Benim cihazim şu an normal rom,root vb.yok buma göre bi TWRP varmıdır
Varmdır Bi Düşünelim
Root = rootsuz cihazlara Tam kontrol için Yapılır
Custom Recovery = CWM - TWRP - CARLIV - PHILZZ TOUCH = Root Olsun veya Olmaksızın Cihaza Rom - vb Yüklenebilir Zip Paketlerini Cihaza Aktarmak için Yüklenir
Sonuç Olarak cihazını STOCK yani orjinal rom ile kullanıyorsan ister stock romu root yaparak kullanırsın
istersen stock romu hem rootlayıp hemde custom recovery yükleyerek kullanırsın
istersen custom Recovery yükleyip cihazına Custom Rom Atarak kullanırsın Seçim Sana Kalmış .
BlackSlayer' Alıntı:Orochi™' Alıntı:BlackSlayer' Alıntı:Benim cihazim şu an normal rom,root vb.yok buma göre bi TWRP varmıdır
Varmdır Bi Düşünelim
Root = rootsuz cihazlara Tam kontrol için Yapılır
Custom Recovery = CWM - TWRP - CARLIV - PHILZZ TOUCH = Root Olsun veya Olmaksızın Cihaza Rom - vb Yüklenebilir Zip Paketlerini Cihaza Aktarmak için Yüklenir
Sonuç Olarak cihazını STOCK yani orjinal rom ile kullanıyorsan ister stock romu root yaparak kullanırsın
istersen stock romu hem rootlayıp hemde custom recovery yükleyerek kullanırsın
istersen custom Recovery yükleyip cihazına Custom Rom Atarak kullanırsın Seçim Sana Kalmış
ogzgzm41' Alıntı:Dosya şifreli gözüküyor